8241
Beatos virtuvė

Marinuotos Martyno alyvuogės

(1)
Reikės:
  • 1.5-2 šaukštų medaus
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • pusės citrinos sulčių
  • po 1 šaukštelio mairūno, baziliko ir raudonėlio, žiupsnelio druskos
  • poros saujų juodųjų alyvuogių

1. Sumaišom marinatui skirtus ingredientus.
2. Suberiam į marinatą alyvuoges, gerai išmaišome, kad jis visas apliptų.
3. Jei vakarėlis tą pačią dieną – laikome kambario temperatūroje. Jei kitądien ar po kelių – šaldytuve. Kuo ilgiau marinuojasi alyvuogės – tuo bus gardesnės.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Komentarai
  1. Asta parašė:

    Labai skanu žalias alyvuoges pamarinuoti, česnakas tarkuotas (nepagailėti) citrinos sultys, truputis aliejaus.

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/banner-300x250-01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.