8241
Beatos virtuvė

Viktorijos sumuštinis (Victoria Sandwich)

(34)
Reikės:
  • 200 g sviesto
  • 200 g cukraus
  • 3 kiaušinių
  • 200 g miltų
  • 1 šaukšto grietinės
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • Kremui reikės:
  • 250 g maskarponės sūrio
  • 250 ml riebios grietinėlės
  • 2 šaukštų cukraus pudros
  • uogų papuošimui

Kad iškeptumėte tobulą Viktorijos biskvitą – visi tešlai skirti ingredientai turi būti kambario temperatūros. Tad pasirūpinkite kiek iš anksto.

 

 

  1.  Sviestą ištriname su cukrumi  šaukštu ar mikseriu.
  2. Po vieną mušame kiaušinius ir toliau maišome ar plakame. Viską turime suplankti į purų kremą.
  3. Beriame sijotus miltus su kepimo milteliais.  Kepimo formą ar formas patepame sviestu, dugną išklojame kepimo popieriumi. Jei turime dvi kepimo formas – galime tešlą dalinti pusiau ir iškepti du biskvito lakštus. Jei vieną – visą tešlą pilame į vieną ir kepame vieną storesnį lakštą, kurį perpjausime pusiau.
  4. Imamės kremo. Išplakame grietinėlę su cukraus pudra iki standumo, o tada mentele įmaišome maskarponę.
  5. Kai jau biskvitai atvėsta, tepame juos kremu. Galima užtepti braškių arba aviečių uogienės , tada sluoksnį kremo. Galima sutepti tik su uogiene.
  6. Viršų galime tepti kremu, galime ir ne. Papuošiame uogomis ir tradiciškai pabarstome cukraus pudra.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (34)
Komentarai
  1. dalija parašė:

    Super! O kepdama ar dviejose ‘blekutese’ kepi iskart ar atskirai?

  2. Olga parašė:

    Noriu isbandyti si torta. Bet niekur recepte neradau, kiek laiko ir esant kokiai temperaturai reikia kepti? Aciu uz atsakyma!

  3. Diana parašė:

    Kas tie žali lapeliai,papuošime prie braškių

  4. Egluze parašė:

    As gal ir ne i tema,bet bukit mielos kas nors parasykit man sokoladinio torto receptuka,biskvitu sokoladiniu turiu is lietuvos parsivezus,negalvojau kad taip sunku bus su receptu nei anglisko nei lietuvisko nepritaikau,o kita savaitgali gimtadienis,gelbeekit!

  5. DEIMANTE parašė:

    SIE BLYNELIAI PATYS SKANIAU SI PASAULYJA
    GAVAU RECEPTA TAI BABANDZIAU IR SKONIS NEAPSTULBINAMAS

  6. erika parašė:

    puiku labai skanus ir gardziai atrodantis tortas!

  7. Justė parašė:

    Kepiau į vieną viską iš karto, tai išėjo tik kartą perpjauti. Ar taip ir turėjo būti ar kažką ne taip padariau? :/

  8. Jurga parašė:

    laidoje maciau daret krema sitam tortui su maskarpones suriu, grietinele ir cukraus pudra, nespejau uzsirasyti kiek ko dejot, gal galit pagelbeti ? 🙂

    • Ieva parašė:

      250 ml grietineles
      2 š. cukraus pudros
      išplakti
      250g maskarpones ir nedaug cukraus
      viską išplakti ir tepti ant tortuko

  9. Daiva parašė:

    Labai susizavejau siuo torciuku,ziurejau laida,matesi,kad nesunkiai gaminamas.
    Tik,klausimelis,kai pertepama ar iskart reikia valgyt?O pastovejus per nakti kas gausis?
    Bet man reikia atsakymo dabar…..Nes einu kepti dabar…Noriu iskepti sunaus gimtadieniui….jis grizta ryt…O ryt neturesiu laiko kepti..Todel kepsiu dabar ir laikysiu per nakti…Matysiu kas gausis.Gal jis turi buti valgomas ka tik padarytas?????

  10. ingrida parašė:

    Agha, mane irgi tas kremas baisiai jau domina !

    • Ieva parašė:

      250 ml grietineles
      2 š. cukraus pudros
      išplakti
      250g maskarpones ir nedaug cukraus
      viską išplakti ir tepti ant tortuko

  11. liveta parašė:

    Man tai šis tortas labai skaniai atrodo.Ir labai paprastas.
    P.s Šiaip tavo visi receptai lengvus 🙂

  12. Egle parašė:

    Sveiki, norejau paklausti, kepiau biskvita, jis graziai pakilo, taciau pries baigiant kepti jis man subliusko, kazin kodel? P.S nekepiau apvalioje formoje kepiau stikliniame apbaliae inde

  13. Ramune parašė:

    kepa – matysim kas gausis. o ka deti i maskarpones ir grietineles pertepima, kad ji butu galima transportuoti i svecius vaziuojant, gal zelatino ar kokio stindiklio???

  14. Ramune parašė:

    Pagaminau – nieko, bet antrakart nedaryciau – ypatingai riebus, sunkus kremas ir biskvitas liko sausas, nes kremas neisigere. gal geriau tada maskarpone su pienu maisyt, ne su grietinele…

    • neringa parašė:

      uogiene isigeria, grietinele su mascarpone kaip gali isigerti,,,tik man uzteko 20min kept, per 45 butu sudeges…

  15. Kristina parašė:

    Kodel skiriasi sio recepto sviesto ir cukraus kiekiai nei buvo sakoma laidoje? Kiek is tikruju reikia deti sviesto ir cukraus? Po 150 g ar po 200 g?

  16. gustyte parašė:

    kaip pasidaryti sviestinio kremo jei neturi tu milteliu speceliu?

  17. Giedrė parašė:

    Sveiki,
    O galim tik su braškėm?

  18. ieva parašė:

    laba diena norejau paklausti kaip reikia padidinti arba pamazinti proporcijos? tarkim 24cm tortas o noriu 28cm arba priesingai? labai dekoju

  19. Agne parašė:

    O galima biskvita padaryti sokoladini idejus kakavos?

  20. Vita parašė:

    Nuostabus skonis, nepakartojama 🙂 išbandziau šįryt su maskarponės ikrwmu ir šilauogemis. niekada nesu valgiusi skanesnio, naminio gardėsio! Ačiū už nuostabų receptą! Su meile, Vita

  21. Alvija parašė:

    Nerealus… as tik dar idėjau vanilinio cukraus

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.