8241
Beatos virtuvė

Tikrasis karštas šokoladas

(32)

3000 metų šokoladas buvo vartojamas kaip gėrimas. Šiuo ryškaus skonio, sočiu gėrimu mėgavosi imperatoriai ir aukštuomenė.

Data 2012 spalio 24, autorius Laura
Reikės:
  • 110 g „Beatos virtuvės“ šokolado drožlių
  • 250 ml grietinėlės (35% riebumo)
  • 50 g cukraus
  • gvazdikėlių, cinamono ar čili pipiro

 

 

Grietinėlę pakaitinkite, sudėkite pasirinktus prieskonius, uždenkite ir palikite pritraukti. Po 15 min.
grietinėlę vėl pakaitinkite iki užvirs, prieskonius nukoškite, suberkite cukrų ir šokolado drožles,
stipriai maišykite šluotele, kol susiformuos puta ir pakvips karštuoju šokoladu. Patiekite mažuose
espreso kavos puodeliuose ir mėgaukitės vaikystės kvapais.

 

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 3.17 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (32)
Komentarai
  1. iksiukas parašė:

    o jūsų laidoje buvo pilamas ir pienas,tai kaip cia dabar

  2. Medeine parašė:

    O kaip pasigaminti karsta sokolada kaip Operos ir baleto teatre?

  3. Kristi parašė:

    Sveiki 🙂
    kas tai yra: „Beatos virtuvės“ šokolado drožlės? 😛

  4. sveiki :) parašė:

    Kur galima isigyti „Beatos virtuves“ sokolado drozliu?

  5. Gabriele parašė:

    O butinai reik pirkt Betos sokolada karsta? Gal galite ka nors kita pasiuliti. 🙂

  6. Guoda parašė:

    O prieskonius būtina dėti ar jie tik dėl skonio, be to kaip juos paruošti, kad būtų galima dėti į grietinėlę?

  7. Vaiva parašė:

    Kaitinant sokoladas atsisluoksniavo i dvi dalis: viena – koses konstistencijos, kita – grynas aliejus. Ka neteisingai dariau? Susitvarke tik ipilus papildomai pieno ir gerai ismaisius, bet nesu tikra kad skonis toks kaip ir tikrai turetu buti.

  8. Gabija parašė:

    O kiek cia porciju gausis?

  9. Giedre parašė:

    O gyvenancioms Didzioje Britanijoje, ka reiketu naudoti: single cream ar double cream?

  10. Eglė parašė:

    Sveiki. O man įdomu, ar tarkim pagal šį receptą padarius šokoladą, ir supilčiau į mažas formeles, ar jis sustingtų? Kad būtų šokoladiniai saldainiai. Nes norėtūsi naminių šokoladinių saldainių, o ne parduotuvės su „vitaminais E“……. Jei šis receptas netinka, kaip galima būtų tokius pasigaminti. Labai ačiū 🙂

  11. Manta parašė:

    Labas, Beata 🙂

    o ar šis receptas tikų laikyti termose? Planuojamas vakarėlis su karštu vynu ir šokoladu 🙂

  12. Manta parašė:

    Jūs nuostabi, ačiū 😀

  13. ieva parašė:

    o kaip pagaminti be grietineles.

  14. Rita parašė:

    Sveiki, kodėl nerandu Jūsų parduotuvėje http://www.beatosvirtuve.lt/shop karšto šokolado drožlių? Kur dar galėčiau jų įsigyti?

  15. Adriana parašė:

    Kaip sustangdinti šokolada?

  16. Jolanta parašė:

    Sveika,Beata. O kur dar butu galima nusipirkti „beatos virtuves“ karsto sokolado? Noreciau dovanoms…

  17. Adriana Tomaševič parašė:

    O tai ant kiek šis receptas žmonių?

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.