Apie šį kremą mūsų fotografė Dovilė sako: „Meškų laimė ir Kalėdos! Kas jau kas, o aš turiu „saldžius dantis“. Jausmas, kai šokoladiškiausias šokoladas apkabina gomurį, mane visuomet nušokdina į laimingas akimirkas. Turiu prisipažinti, kad pradėjusi dirbti „Beatos virtuvėje“ mokėjau pagaminti tik keletą patiekalų, o po ketverių maisto fotografavimo metų vis dažniau neišeinu iš virtuvės.
Artėjant Kalėdoms daugelis pradedame jausti ypač pastiprėjusią magiją būti dėkingiems ir dosniems. Po kasmečių svarstymų, ką padovanoti tėvams, draugams, kaimynams ir kolegėms, supratau, kad nėra nieko geriau, nei pagaminti valgomų dovanų ir parašyti nuoširdų laišką. Skaniausi linkėjimai ir laimingų šokoladinių dantų per šventes būnant kartu!“
Sveiki, kokį kombainą naudojate? Vis nesiseka atrasti puikiai susidorojančiu su tokiais ingridientais..ačiū 🙂
Sveiki,
Kiek laiko galima laikyti saldytuve kad nesugestu?
Sveiki, ar tiktų kiti riešutai? Šiems alergiška. Ačiū.
Kaip suprantu, čia naudojamos šviežios datulės. O ar pavyktų su džiovintomis? Jei taip, kaip jas paruošti?