Spausdinti

Labai gardi silkė, kurioje yra ir saldumo, ir rūgštumo, ir pikantiškumo. Receptas padiktuotas šefės Rūtos Paulauskienės.

Silkės filė su raudonaisiais svogūnais ir razinomis

0
komentarai
0

Reikės:

8 silkės filė
2 vidutinių raudonųjų svogūnų
200 g besėklių tamsių razinų „Jumbo“
150 ml šviesaus alyvuogių aliejaus
2 citrinų sulčių
2 šaukštų rudojo cukraus
3 šaukštelių cinamono
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Silkės filė supjaustome kąsnio dydžio juostelėmis. Svogūnus – plonais pusžiedžiais. Razinas užpilame karštu vandeniu ir palaikome 3–4 min., gerai nusausiname.

2

Citrinų sultis, cukrų ir aliejų sumaišome mažame dubenėlyje.

3

Į stiklainį dedame sluoksnį svogūnų, sluoksnį silkės, sluoksnį razinų, pabarstome cinamonu ir užpilame keliais šaukštais citrinų sulčių, cukraus ir aliejaus mišinio. Tada vėl krauname sluoksnį svogūnų, silkės, razinų, cinamono ir užpilame citrinų sulčių, cukraus ir aliejaus mišiniu. Kartojame.

Reklama
41011
4

Uždarome stiklainį ir dedame į šaldytuvą.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą