Spausdinti

Naminiai kibinai

3
komentarai
237
Reklama
41010
Porcijos
12 asm.
Kepimo, virimo laikas
30 min.

Tešlai reikės:

350 g miltų
200 g šalto sviesto
žiupsnelio druskos
160 ml 30 proc. riebumo grietinės
1 kiaušinio
1 kiaušinio viršui patepti

Įdarui:

apie 400-450 g kiaulienos sprandinės
1 raudonojo svogūno
2 porų
džiovintų smulkintų lauro lapų
maltų juodųjų pipirų
druskos
ryšelio krapų
ryšelio petražolių
2 valg. šaukštų 30 proc. riebumo grietinės
Kaip gaminti?
Reklama
38285
Reklama
41010

Gaminimas

Gaminame kibinų tešlą:

1

Miltus suberiame į dubenį ir įtarkuojame į juos šaltą sviestą.

2

Įtarkuotą sviestą šiek tiek patriname ir pasmulkiname pirštais, kol sviestas visiškai susimaišys su miltais ir šis mišinys taps panašus į trupinius. (Jeigu turime virtuvės kombainą, galime supaprastinti šią užduotį tiesiog sudėdami į jį gabaliukais supjaustytą labai  šaltą sviestą, suberdami miltus ir leidžiant kombainui keletą minučių viską pasmulkinti).

3

Į sviesto ir miltų trupinius būtinai įdedame keletą žiupsnelių druskos ir išmaišome šaukštu.

Reklama
41011
4

Kiaušinį paplakame su grietine ir supilame į tešlą.

5

Viską suspaudžiame į vieną tešlos gabalą, porą kartų paminkydami, bet neperminkydami, kad tešla netaptų per kieta.

6

Duodame tešlai pailsėti šaldytuve apie valandą.

Gaminame įdarą:

1

Kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais.

2

Itin smulkiai sukapojame svogūną ir griežinėliais pasmulkiname porus, įmaišome į mėsą.

3

Įberiame porą žiupsnelių smulkintų lauro lapų, nemažai juodųjų pipirų bei nepagailime druskos.

Reklama
41011
4

Įdedame porą šaukštų grietinės, apie saują smulkintų krapų ir petražolių, viską gerai išminkome.

Gaminame kibinus:

1

Iš šaldytuvo ištraukiame tešlą, leidžiame jai apie 15 minučių atšilti.

2

Gana plonai iškočiojame atšilusią tešlą. Jei tešla labai limpa, kočiodami galime pabarstyti daugiau miltų, ne per daug – tik tiek, kad tešla neliptų.

3

Dubenėliu išspaudžiame skritulėlius, ant jų negailėdami dedame mėsos įdaro. Suimame kiekvieno taip paruošto skritulėlio kraštus ir viršuje juos gražiai užlankstome.

Reklama
41011
4

Išplakame kiaušinį su pora šaukštų vandens ir šiuo plakiniu patepame kiekvieno kibino paviršių.

5

Paruoštus kibinus dėliojame į kepimo popieriumi išklotą skardą, šauname į 180 laipsnių orkaitę ir kepame apie 20-30 minučių, priklausomai nuo kibinų kiekio ir dydžio. SKANAUS!

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Pagal trakietišką receptą mėsą geriau ruošti iš vakaro ir sultinio nemažai įpilti į tą įdarą 😉

  2. Pagal trakietišką receptą mėsą geriau ruošti iš vakaro ir sultinio nemažai įpilti į tą įdarą 😉

  3. O aš sviestą ištirpinu ir pilu ant miltų, tada kiaušinius ir grietinę dedu, kol pasiruošiu įdarą tešla sėkmingai ilsisi šaldytuve. Pabandysim ir su šaltu sviestu. 🙂

  4. O aš sviestą ištirpinu ir pilu ant miltų, tada kiaušinius ir grietinę dedu, kol pasiruošiu įdarą tešla sėkmingai ilsisi šaldytuve. Pabandysim ir su šaltu sviestu. 🙂

  5. majonezo, tikrai galima 🙂 aš pagal kitą receptą gamindama, visada dėjau majonezą. Šį jart išbandysiu Beatos receptuką 🙂

  6. Sveika Beata, aciu uz kibinu receptuka, labai seniai norejau ju pasigamint, bet … Klausimelis: ar galima vietoj grietines naudoti jogurta? Jei ne, tai kuo ja galima butu pakeist? Gyvenu graikijoj ir grietine cia paprasciausiai neegzistuoja 🙁

  7. Negaliu pakęsti mėsoj žalio svogūno, todėl, darydama kibinus, jį paskrudinu ir dar į mėsą dedu karšto arba šalto rūkymo šonines. Pabandykit, skonis- superinis.

  8. Negaliu pakęsti mėsoj žalio svogūno, todėl, darydama kibinus, jį paskrudinu ir dar į mėsą dedu karšto arba šalto rūkymo šonines. Pabandykit, skonis- superinis.

  9. o koks kiekis kibinų iš tiek tešlos išeina? man kažkaip įdaro atrodo gerokai daugiau negu tešlos (su 350 gr miltų), bet gal klystu…

  10. o koks kiekis kibinų iš tiek tešlos išeina? man kažkaip įdaro atrodo gerokai daugiau negu tešlos (su 350 gr miltų), bet gal klystu…

  11. Sveiki. atsiprašau už žioplumą, bet gal yra šių kibinų receptas jūsų laidoje ir čia įkeltas video ? niekur nerdandu 🙁 norisi pažiūrėti , kad nesigautų tešla per kieta…

  12. Sveiki. atsiprašau už žioplumą, bet gal yra šių kibinų receptas jūsų laidoje ir čia įkeltas video ? niekur nerdandu 🙁 norisi pažiūrėti , kad nesigautų tešla per kieta…

  13. Laba. Vakar namuose atsirado sviezuteles avienos. Ar ja galiu tiesiog pakeisti kisuliena, ar ieskoti kito recepto?

  14. Labas Beata,

    Tradicinis sekmadienio rytas tik prabundi isijungi tavo laida ir guledama lovoj ziuri. Ir vakar kibinus pabandziau pirma karta gyvenime. Labai patiko ideja salta sviesta i miltus pavolioti kad netirptu tarp pirstu-aisku paprasta ir logiska, bet tokie dalykai dazniausiai „nedaeina”. Ir tesla labai lengvai minkesi -nes jau labai nemegstu minkyti ir kocioti teslos, ypac kai traukiasi atgal :D. Kibinu jau beveik neliko 🙂 Skanus ir gan greitai padaromi. Dejau kiaulienos ir kalakutienos farso nes mesine nedirbo sekmadieni 🙂

  15. Labas Beata,

    Tradicinis sekmadienio rytas tik prabundi isijungi tavo laida ir guledama lovoj ziuri. Ir vakar kibinus pabandziau pirma karta gyvenime. Labai patiko ideja salta sviesta i miltus pavolioti kad netirptu tarp pirstu-aisku paprasta ir logiska, bet tokie dalykai dazniausiai „nedaeina”. Ir tesla labai lengvai minkesi -nes jau labai nemegstu minkyti ir kocioti teslos, ypac kai traukiasi atgal :D. Kibinu jau beveik neliko 🙂 Skanus ir gan greitai padaromi. Dejau kiaulienos ir kalakutienos farso nes mesine nedirbo sekmadieni 🙂

  16. Labai skaniai gavosi,aciu Beatai uz recepta!:)
    Bet susiduriau su problemele,kai kepiau kibinus ju grazi forma istyzo ir neliko to drakoniuko,tai noreciau paklausti del ko taip nutiko?
    P.S. dariau dviguba porcija ir naudojau namine grietine,toks itarimas kad per daug riebalu,gali taip buti?

  17. Miela Beata, šis sekmadienis buvo ypatingas – gaminau kibinus. Seniai knietėjo, bet vis galvojau, kad tai labai sudėtinga. Tačiau „išmokau” Tavo kibinų pamokėlę ir… dariau, dariau,dariau – net 22 nulipdžiau 🙂 Pavyko puikiai, kvepėjo visi namai net iki antro aukšto 🙂 Susėdome visi aplink nerealaus grožio kibinukus ir jie ištirpo… Tiesiogine prasme – tešla taip gerai pavyko, kad net burnoje tirpo. Įdaras fantastiškas (į mėsyte pridėjau dar pievagrybių). Premjera pavyko! Vietos jau rezervuotos kitam užsėdimui 🙂

  18. Miela Beata, šis sekmadienis buvo ypatingas – gaminau kibinus. Seniai knietėjo, bet vis galvojau, kad tai labai sudėtinga. Tačiau „išmokau” Tavo kibinų pamokėlę ir… dariau, dariau,dariau – net 22 nulipdžiau 🙂 Pavyko puikiai, kvepėjo visi namai net iki antro aukšto 🙂 Susėdome visi aplink nerealaus grožio kibinukus ir jie ištirpo… Tiesiogine prasme – tešla taip gerai pavyko, kad net burnoje tirpo. Įdaras fantastiškas (į mėsyte pridėjau dar pievagrybių). Premjera pavyko! Vietos jau rezervuotos kitam užsėdimui 🙂

  19. Sveiki, gal ir kvailas klausimas, bet iš kur žinoti, kad kibinai ir jų įdaras jau tikrai iškepę? Pakanka, kad jie apskrustų, net dedant labai daug įdaro? 🙂

  20. Arba trinkit šį receptą arba taisykit… Įdaro sunaudojau tik trečdalį. Puikiausias sprandinės gabalas sugadintas liko, teko galvot ką iš jo padaryt. Jei produktų masę iš akies rašot tai perspėkit… Nežinau nei ką pasakyt. Kažkokia nesąmonė, o ne receptas. Man pačiai nesitiki, kad taip pasimoviau. Suprasčiau, jei receptą būčiau radus „supermamoj”, bet čia maisto gaminimo ekspertės puslapis… Ir dar vienas pastebėjimas. Kai gaminat prieš kameras nusimaukit papuošalus, susiriškit plaukus ir susitvarkykit nagus. Sėkmės:) Rašau visai be pykčio, čia draugiški pastebėjimai:)

  21. Arba trinkit šį receptą arba taisykit… Įdaro sunaudojau tik trečdalį. Puikiausias sprandinės gabalas sugadintas liko, teko galvot ką iš jo padaryt. Jei produktų masę iš akies rašot tai perspėkit… Nežinau nei ką pasakyt. Kažkokia nesąmonė, o ne receptas. Man pačiai nesitiki, kad taip pasimoviau. Suprasčiau, jei receptą būčiau radus „supermamoj”, bet čia maisto gaminimo ekspertės puslapis… Ir dar vienas pastebėjimas. Kai gaminat prieš kameras nusimaukit papuošalus, susiriškit plaukus ir susitvarkykit nagus. Sėkmės:) Rašau visai be pykčio, čia draugiški pastebėjimai:)

  22. Kaip džiaugiuosi Beata, man taip pat pavyko 🙂 Tešlą tiksiai pagal Jus dariau, tik įdaro mažiau pasigaminau, viso 15 kibinukų, iš kurių du su ožkų sūriu, linkėjimai iš prancūzijos:) Kokia laimė, nei vienas nepratrūko, neištižo, skonis nuostabus !

  23. Aciu tau Beatule uz nuostabu recepta, pavyko puikus kibinai, nerealaus skonio tokiu dar nevalgiau:) tik mesyte buvo vistiena pas mane ne kiauliena, bet super pavyko traskus niam niam. Turiu jusu knyga esu gerbeja jusu virtuves:) Geru jums skaniu sociu svenciu:)

  24. Aciu tau Beatule uz nuostabu recepta, pavyko puikus kibinai, nerealaus skonio tokiu dar nevalgiau:) tik mesyte buvo vistiena pas mane ne kiauliena, bet super pavyko traskus niam niam. Turiu jusu knyga esu gerbeja jusu virtuves:) Geru jums skaniu sociu svenciu:)

  25. As taip pat padariau siuos kibinus, nes tiek as pati, tiek mano seimyna, esam labai dideli kibinu gerbejai. Kai tik buname Lietuvoej visuomet vaziuojame i Trakus valgyti kibinu.
    Tesla gaunasi tikrai nuostabi, bet mesos idaras su porais, tiesa sakant, nelabai primena pacius kibinus. Tiesiog tai yra skanus naminiai pyrageliai, bet ne kibinai…

  26. As taip pat padariau siuos kibinus, nes tiek as pati, tiek mano seimyna, esam labai dideli kibinu gerbejai. Kai tik buname Lietuvoej visuomet vaziuojame i Trakus valgyti kibinu.
    Tesla gaunasi tikrai nuostabi, bet mesos idaras su porais, tiesa sakant, nelabai primena pacius kibinus. Tiesiog tai yra skanus naminiai pyrageliai, bet ne kibinai…

  27. Gaminau su vištiena, svogūnais, čiobreliais, pipirais, druska ir šiek tiek kario, įdaras gavosi tobulas 🙂 tik per plonus sukočiojau, liko tešlos, bet kaip pirmam kartui tikrai džiaugiuosi rezultatu. Ačiū už skanios tešlos receptą!

  28. Gaminau su vištiena, svogūnais, čiobreliais, pipirais, druska ir šiek tiek kario, įdaras gavosi tobulas 🙂 tik per plonus sukočiojau, liko tešlos, bet kaip pirmam kartui tikrai džiaugiuosi rezultatu. Ačiū už skanios tešlos receptą!

  29. O aš visko dėjau iš akies ir vietoj grietinės dėjau kefyro, gavosi puikiai, o tešlą atsaldziau ne šaldytuve o tiesiai į lauką isnesiau, sakau bus efektas geresnis:)

  30. Labas, Beata. Norėjau paklasuti, o jeigu vietoje kiaulienos dėsiu elnienos mėsos, ji taip pat skaniai iškeps, nebus žalia?

  31. Labas, Beata. Norėjau paklasuti, o jeigu vietoje kiaulienos dėsiu elnienos mėsos, ji taip pat skaniai iškeps, nebus žalia?

  32. Šiek tiek reikėjo pavargt, kol gražiai „užlanksčiau”, bet antra skarda gavosi puikiai 🙂 Skonis nepakartojamas 🙂 Buvo nuostabūs savaitgalio pietūs 🙂

  33. Šiek tiek reikėjo pavargt, kol gražiai „užlanksčiau”, bet antra skarda gavosi puikiai 🙂 Skonis nepakartojamas 🙂 Buvo nuostabūs savaitgalio pietūs 🙂

  34. Beata, nepaprastai skanu! Kibinai įrašomi į „dažnai vartojamų” patiekalų sąrašą. Manieji su vištienos blauzdelių mėsa ir porais, tai čia lyg ir nukrypimas nuo tradicinių, tačiau tikiu, kad man bus atleista 😀 Niam!

  35. Beata, nepaprastai skanu! Kibinai įrašomi į „dažnai vartojamų” patiekalų sąrašą. Manieji su vištienos blauzdelių mėsa ir porais, tai čia lyg ir nukrypimas nuo tradicinių, tačiau tikiu, kad man bus atleista 😀 Niam!

  36. Sveiki Jūsų receptas pasiteisino-gaminau, garuoja, sultingi gavosi pirma kart pagal kt receptus nepavykdavo mėsyte kiauliena kaimiška ir be sultinio ji man sultinga gavosi su tradiciniais prieskoniais po paros šaldytuve , valgom super 🙂

  37. Sveiki Jūsų receptas pasiteisino-gaminau, garuoja, sultingi gavosi pirma kart pagal kt receptus nepavykdavo mėsyte kiauliena kaimiška ir be sultinio ji man sultinga gavosi su tradiciniais prieskoniais po paros šaldytuve , valgom super 🙂

  38. Mielosios šeimininkės, patariu tešlą padalinti į maždaug nedidelio mandarinuko dydžio gabaliukus, juos iš karto įskaičiuoti į blynukus, juos visus išsidelioti ant stalo ir apdelioti mėsos įdaru. Sunaudosite ir tešlą ir įdarą – nei trūks, nei liks ir nereiks su stikline vargti, po to kocioti atraizas. Labai palengvės darbas. Sėkmės!

  39. Mielosios šeimininkės, patariu tešlą padalinti į maždaug nedidelio mandarinuko dydžio gabaliukus, juos iš karto įskaičiuoti į blynukus, juos visus išsidelioti ant stalo ir apdelioti mėsos įdaru. Sunaudosite ir tešlą ir įdarą – nei trūks, nei liks ir nereiks su stikline vargti, po to kocioti atraizas. Labai palengvės darbas. Sėkmės!

  40. O jei orkaite su orapute (pas mane ji tik tokia) tai kiek laiko ir kokioj temp kepti patartum, Beata, kad kibinai nesudziutu?

  41. O jei orkaite su orapute (pas mane ji tik tokia) tai kiek laiko ir kokioj temp kepti patartum, Beata, kad kibinai nesudziutu?

  42. Labas Beata!;) Žinok pirmą kartą prisiverčiau padaryti kibinus, nes iki tol galvojau, kad nepavyks, ir man viskas pavyko kuo puikiausiai! Iš vyro sulaukiau komplimento, jog skaniau nei kibininei ;D

  43. Sveika Beta. Kadangi prima kart ruosiuosi gamint siuos skanumynus, tai norejau paklaust jei As mesa sumaziciau per puse tai man ir visus kitus produktus sumazint per puse.? Tiesiog pas mans seimyna labai maza tai galvoju ne labai Kas juos suvalgys.. :))

  44. Jei man jų reik 6dieniui, o pasidarysiu, tarkim, 4dienį. Ar galima užšaldyti, o gal tiesiog dėti ant padėklo su miltais, kad neprikibtų, ir maistine plėvele apvynioti, kad nesudžiūtų? Kaip geriau?

  45. Na va, viską susimakalvau. Gaminsiu tik ryt. Grįžta iš Norvegijos vyras ir nori sultinio, tai pagalvojau, kad būtų neblogai pabandyti ir man šį šedevrą, ypač kai turiu naminės vištytės ir galiu išvirti skanų sultinį. Pasitikiu Beatos skoniu – esu keletą receptėlių bandžiusi. Žiūrėsim, kas gausis. 🙂

  46. Iškepė ką tik mano kibinai – pirštukus aplaižyt galima. 🙂 Tikrai labai skanūs! Rekomenduoju! Tik aš truputį paimprovizavau ir į tešlą bei mėsą įdėjau po šaukštą cukraus. Bet aš visada dedu visur cukrų 😉 Na tikrai l.skanūs … Dabar mąstau, ar jie besulauks vyro… Paragavau ir nebegaliu sustoti.
    Ačiū, Beata. 🙂

  47. Aciū už receptuka, paprasta ir tikrai skanu, tešla tokia trapi, kad burnoje tirpsta, tik mano sūnelis neįvertino, prakanda ir mėsytę išvalgo 🙂

  48. Aciū už receptuka, paprasta ir tikrai skanu, tešla tokia trapi, kad burnoje tirpsta, tik mano sūnelis neįvertino, prakanda ir mėsytę išvalgo 🙂

  49. TESLAI: 700gr miltu, 250gr sviesto, 200gr grietines, 2 kiausiniai, druska, 1a.s.cukraus.
    IDARUI: 700gr kapotos mesos, 2 svogunai, druska, pipirai, 50gr sviesto, 150ml vandens.
    Daryti 15 kibinu. Kepti apie 40min 200°C orkaiteje. Skanaus!

  50. Pavyko 🙂 Skanūs, tešla tiesiog tirpo burnoj. Dėkui už receptą. Kitą kartą gal apkepinsiu svogūnus 🙂 Ir nedėsiu arti vienas kito, nes po 10min kepimo, teko dalį kubinų kelt į kitą skardą 🙂 viso gavosi 21 kibinai. 🙂 Rekomenduoju.

  51. super! Aciu labai, Beata uz nerealu receptuka:) Musu seimynai laaaabai patiko. Ypac mano vyrui, kuris paskatino parasyti komentara 😉

  52. Sveiki,
    kibinai labai skanūs ir tešla labai gera, beeet pas mane gavosi taip, kad aptepus kiaušiniu (ne per daug) kepant apačioje toks šiek tiek susidarė pridegęs sluoksnelis kur galbūt „išbėgo” kiaušinis… o kas būtų jei neptepčiau kiaušiniu kibinus? Ačiū už atsakymą, nes jis labai REIKALINGAS

  53. Labai skanūs kibinai gavosi. Dariau pirmąkart, tačiau pavyko puikiai. Tiesa, mesytès liko.

  54. Aš taip pat prisijungsiu prie pirmą kartą gaminusių kibinus kompanijos 🙂 Ir jie tikrai buvo skanūs, ištirpo labiai greitai. O įdaro man neliko, bet labia jau gausiai dėjau, kad net sulipinti buvo sunku, tad kai kurie kepami atsivėrė. Bet nuo to skonis tikrai nenukentėjo. SUPER !

  55. Sveiki, Beata. Ar sios teslos gaminimo receptas tinkamas gaminti naminiams koldunams? kepiau kibinus, puiki tesla isejo su visais siais ingredientais. Anksciau maisydavau tesla is miltu, kiausiniu, vandens salto, druskos ir ji visuomet labai limpa prie ranku. Nezinau ka reikia prideti ar atimti ar kitaip darytu, kad ji neliptu prie ranku. Labai aciu uz atsakyma:)

  56. Sveiki, Beata. Ar sios teslos gaminimo receptas tinkamas gaminti naminiams koldunams? kepiau kibinus, puiki tesla isejo su visais siais ingredientais. Anksciau maisydavau tesla is miltu, kiausiniu, vandens salto, druskos ir ji visuomet labai limpa prie ranku. Nezinau ka reikia prideti ar atimti ar kitaip darytu, kad ji neliptu prie ranku. Labai aciu uz atsakyma:)

  57. Dariau vakar antrą kartą. Pirmą kartą dariau per pirmąjį vaiko gimtadienį, tai visi labai išgyrė. antrą kartą gyrė tik vyras, sakė, kad kasdien taip skaniai daryčiau 🙂 Man liko tešlos, galbūt todėl, kad tikrai plonai kočiojau. Bet turėjau faršo, tai netragedija. Sudėjau kokius 600 g faršo, o gal net biškutį daugiau. Aš faršo nedariau pagal receptą, buvo tiesiog prieskoniai maltai mėsai ir svogūnas. Galbūt jei būčiau dėjusi viską pagal receptą, būtų užtekę ir 500 g. Bet čia neesminiai kabliukai. Išėjo 39 kibinai, bet nedidukai.

  58. Dariau vakar antrą kartą. Pirmą kartą dariau per pirmąjį vaiko gimtadienį, tai visi labai išgyrė. antrą kartą gyrė tik vyras, sakė, kad kasdien taip skaniai daryčiau 🙂 Man liko tešlos, galbūt todėl, kad tikrai plonai kočiojau. Bet turėjau faršo, tai netragedija. Sudėjau kokius 600 g faršo, o gal net biškutį daugiau. Aš faršo nedariau pagal receptą, buvo tiesiog prieskoniai maltai mėsai ir svogūnas. Galbūt jei būčiau dėjusi viską pagal receptą, būtų užtekę ir 500 g. Bet čia neesminiai kabliukai. Išėjo 39 kibinai, bet nedidukai.

  59. Truputį nusivyliau kepiniu del to, kad vienoje vietoje recepte nurodyta, kad tešlai reikia ziupsnelio druskos, veliau raso, kad deti keleta ziupsneliu druskos. Pasimeciau, bijojau per suriai padaryti ir idejau 1 ziupsneli-tesla gavosi preska ir beskone, gaila, kad netikslus recepto aprasymas taip suklaidino.

  60. Sveika Beata,
    Kibinai jau padaryti ir išrikiuoti lėkštėje . tą lekste idejau tiesiai į kamera ir planuoju kepti tik po poros dienų . klausimas
    Ar prieš kepant juos reikia atsildyti ar galima iš karto pašauti į įkaitinta orkaite prieš tai dar aptepus kiaušiniu. Dėkui už atsakyma

  61. Kaip tik vaziudamas metro y darba Londone galvojau ka cia skanaus pagaminti 🙂 ogi pagalvojau kibinai butu visai nieko ir seima nustebinsiu 🙂 rades pirmu taikiniu Beatos receptuka ir isbandziau,ka galiu pasakyti-Pasaka gavosi tokie kad net nesvajojau apie tokius:trapus,sultingi,neapsakomo skonio.Nuosirdus ir Didelis aciu Beata uz nuostabu recepta. Linkejimai is Londono Jums Beata!!!!!

  62. Mano skoniui tešla geroookai per riebi. Reikia daug sultinio, kad įveikti tą vieną kibiną:)

  63. Ačiū, Beata, už puikų receptą! Nauji metai prasidėjo skaniai. Pirmą kartą gyvenime kepiau kibinus ir pavyko puikiai. Visi labai gyrė ir kaip mat neliko.

  64. Lyg ir viska dariau pagal recepta bet jau pora kartu plaukia svieste viskas …desiu kokiu 70 gramu maziau sviesto …

  65. Kibinai išėjo skanūs, tačiau tešla per daug issipūtė – išėjo, kad mėsos mažai palyginti su visu kibinu, pusiau tuščiaviduris. Gal patartumėte, ką kitaip daryt, kad sekantį kartą viskas ok būtų?

  66. Del Beatos kibinu mesos kiekio , tai jos yra gerokai perdaug, tada ji liko ir neaisku kur ja det. Uztektu 400 gramu.
    Ir del 3-4 poru ! Ar ji savam prote ? Kaip galima deti tiek poru ? Gal cia 3-4 gabaleliai ?

  67. O as sugebejau sudet apie 700 g mesos. Teslos dar liko:) Dariau su kapota eriena. Gavosi super! Tesla tobula. O ka i vidu deti, jau jusu fantazija:) Pirmas blynas, bet tikrai neprisviles:) Aciu Beata!

  68. Taigi ! Pirma karta gyvenime gaminau kibinus. Tesla gavosi puiki, skani, trapi, vienu zodziu viskas kaip reikia.
    Idara dariau siek tiek kitoki, naudojau vistienos krutineles, be poru ir su graikisku jogurtu. Labai skanu !
    Butinai kepsiu dar !
    Aciu Beata uz puiku recepta.

  69. Jau ne pirmą kartą pagal šį receptą kepu kibinus :). Tiesa, imu tik tešlos receptą, o mėsytę ir jos prieskonius dedu pagal save. Ankščiau kepiau su faršu, šiandien smulkiai pjaustyta kiauliena. Pastarasis varijantas man skaniau :)! Šį kartą neturėjau pakankamai grietinės tešlai, tad pyliau kefyrą. Ir sviesto dėjau 170 g, nes visas 200 g man per riebu :). Gal dėl kefyro, gal šiek tiek miltų daugiau reikėjo dėti, bet iškepus kibinams nebeliko drakono uodegėlių :))). Jos susilygino su kibinu. Tai gavosi tokie pyragėliai labiau :)))). Tačiau skoniui tas netrukdo :). Tik tešlos liko, gal kibinų su obuoliais padaryti :)?!

  70. Ką rik po pietų. Puikus receptas, dėjau graikišką jogurtą į tešlą. Labai skanu, nei tešlos nei įdaro neliko 🙂

  71. Laba diena,
    Gerb. Beata, Jūsų naminių kibinų receptas puikus, kepiau kibinus, tai minkšti, skanūs, pats šauniausias receptas. Linkiu sėkmės.

  72. Sveiki, turiu klausimą apie šituos kibinus- ar prakandus varva? 🙂 Norėčiau nusinešti į vakarėlį, todėl įdomu, kokių atsargumo priemonių reikėtų imtis, kad nepridaryti žalos !

  73. Sveiki Beata,begalo megstu jusu laida jau nuo pitmuju jos pasirodymu eteryje kibinu neesu gaminu gyvenine,bet vis labai noriu ismeginti,tad paskasiciudi recepta labasi susigubdziau. Iskylo klausimas kaip gi ta mesyt supjaustyti kubeliais? Suprantu kad turi buti gan smulkiai tai siek tiek pasimeciau ir kokia dar mesyte tinka? Ar galima nedeti poro ir svoguno? Kuom galima pakeisti? Vyras visiskai nemegsta siu darzoviu

  74. Sveiki Beata,begalo megstu jusu laida jau nuo pitmuju jos pasirodymu eteryje kibinu neesu gaminu gyvenine,bet vis labai noriu ismeginti,tad paskasiciudi recepta labasi susigubdziau. Iskylo klausimas kaip gi ta mesyt supjaustyti kubeliais? Suprantu kad turi buti gan smulkiai tai siek tiek pasimeciau ir kokia dar mesyte tinka? Ar galima nedeti poro ir svoguno? Kuom galima pakeisti? Vyras visiskai nemegsta siu darzoviu

  75. Miela Beata, esame jau ne kartą gaminę šiuos kibinus ir juos tiesiog įsimylėjome. Klausimas būtų, ar įmanomas kibinų variantas su pilno grūdo miltais (pvz. speltų), arba maišant dalimis pilno grūdo ir įprastus miltus? Iš anksto labai dėkoju.

  76. Labas Beata , tiesiog nuostabus kibinai gAvosi pagal jūsų receptą. pamilau jūsų gaminius. Net Napoleona surizikavau ir issikepiau Velykoms. Buvo nuostabus:))Aciu už idėjas:)))

  77. Labai ačiū už tiek daug nuostabių receptų ir šiaip įkvėpimą virtuvėje!
    Tik su vyru susiginčijome ką reiškia tas „negailėti druskos” 😀

  78. Beata, ačiū už receptą! kibinus gaminu jau n-tąjį kartą ir vis mažai 🙂 dar kartais paimprovizuoju, į mėsą dedu ir džiovintų grybų, tai išvis super 😉

  79. o aš kefyto užpilu ant mesos du šaukštus, buna labai skanu
    Ačiū Beata už receptą
    Nuostabių metų jūsų šeimynai

  80. Ačiū Beata puikus Jūsų kibinai,labai tiko prie agurkinės žuvies sriubos taip pat iš Jūsų receptų žurnalo

  81. Labas vakaras,
    Pas mane nėra pirkti grietinės 30%, tik 18%. Gal galima pakeisti kuo kitu, o gal tiks šita.

  82. Pirmą kartą gaminau kibinus. Viską dariau pagal Beatos receptą. Gavosi puikiai

  83. Kokie superiniai gavos!! As naudojau malta vistiena. Maniskis praktiskai viska ir suvalge per vakara. Kadangi jis yra ne lietuvis ir Lietuvoj yra tik karta buves (ragavo Traku kibinu), tai laimingai krykstavo jog skonis kaip tada, kai ragavo pirma karta Lietuvoj. :)) Uzsisake dar, tad teks gaminti visai jo seimai.:) Didelis aciu!!

  84. Puikus kibinai!!! Vaiko gimtadieniui isejo maziuku 44 vnt. Grietine pakeiciau graikisku jogurtu. Super!!!!

  85. Proporcijos geros, tik aš įdarui naudojau tik pjaustytą sprandinę, svogūnus, pipirus ir druską. Dariau pirmą kartą, viskas liuks. Niekada nemaniau kad man patiks ir pavyks juos daryt, bet man svarbu skaniai valgyti ir pasigamint pačiam. Pinti gražiai dar nemoku, bet išmoksiu. O jei kažkam nesigavo, tai YouTube pilna video kaip jie formuojami, receptas puikiai tinkamas ir šis. Tešla trapi, minkšta, įdaras paleidžia sultinį. Ačiū 🙂

  86. Tai visiskai standartinis kibinuku receptas, gaminu jau virs desimt metu. Laikui begant pati sau isivedziau keleta pakeitimu, taciau pats receptas praktiskai nepakito.
    As labai noreciau pameginti kazka naujo, tarkim tesla is miltu+kokios smulkintos prieskonines zolytes arba miksas su kokiom jau pagamintom kruopom, noreciau naujo skonio, naujo patyrimo.. ir butu puiku, jeigu Beata paeksperimentuotu taip pat:))

  87. Sveiki, esu jau pasiruosusi kepti, tik rankos niezti apjepti mesyte: niekaip nesuprantu, kaip aviena perpusvalandu gali iskepti

  88. Laba,gal galėtumėte parašyti tikslias proporcijas, kad išeitų 40kibinu? Nenoriu padauginti su miltais.

  89. Sveiki. Gal galite pasidalinti, kokią funkciją orkaitės naudoti? Kepiau su vėjeliu 30 minučių, deja, neiškepė ‍♀️ išjungiau ir kepu toliau nesinori perkepti. Atrodė tiek daug įdaro (ėmiau 500 g mėsytės) ir mažai tešlos, bet sunaudojau viską, gavosi 13 vidutinio dydžio kibinų. Ir kaip kažkas skundėsi, kad riebu – o ko jūs tikitės, juk 200 g sviesto, faktas kad nebus liesas kibinas tešla atrodė baisiai keita, bet puikiai viskas kočiojosi ir gavosi ❤ reziumė, pagaminti pavyko net man, vadinasi, receptas geras bet to ir tikėjausi, nei vienas Beatos receptas dar nenuvylė ❤

  90. Nuostabus kibinai kepiau ne kartą …. Labai patiko: ką vaišinau sakė išduok receptą …. Ir prašė kad dar iškepčiau….❤️❤️❤️❤️❤️

Rašyti komentarą