8241
Beatos virtuvė

Minkšti bananiniai ledai su kokosais

(0)
Reikės:
  • 4 šaldytų bananų
  • saujos kokosų skiedrelių
  • 2 šaukštų ispaninių šalavijų sėklų
  • 50 ml kokosų grietinėlės
  • 1–2 datulių
  • žiupsnio druskos
  • žiupsnio cinamono

Geras trintuvas – kasdien virtuvėje reikalingas įrankis. Ieškantiems ne tik dailaus, bet ir galingo prietaiso pristatau naujieną – šveicarišką NOVIS trintuvą. Sutikau jį išbandyti ir supratau, kad tai labai rimtas ir kokybiškas daiktas. Patiko, kad yra keli aiškiai pavaizduoti režimai – intuityvu naudoti ir paprasta pasirinkti intensyvumą. Didžiausias NOVIS trintuvo pranašumas yra jėga: jis iš tiesų mala ir riešutus, ir daržoves, ir šaldytus vaisius bei ledą. Jei prabilome apie ledus, pripažinkime, kad skaniausi – iš šaldytų bananų ar uogų ir be jokio cukraus.

Tokius minkštus ledus pasigaminsite iš šaldytų bananų – jie bus natūralus saldiklis ir suteiks malonios tekstūros. Jei norite saldžiau, įberkite keletą datulių, kelis šaukštus ispaninio šalavijo sėklų, kad masė būtų klampesnė, o skoniui pagerinti – saujelę kokosų drožlių bei žiupsnį cinamono. Šveicariškasis trintuvas NOVIS tokius ledus sumaišys vos per kelias minutes, net jei naudosite nepjaustytus šaldytus bananus.

Gardiname uogomis, sūdytais skrudintais žemės riešutais. Pagaliau pusryčiams – legalūs, maistingi ledai!

  1. Viską sudedame į NOVIS trintuvo indą. Jei šaldėte nepjaustytus bananus, pradedame plakti pulsavimo režimu, kad trintuvas neperkaistų ir šaldyti vaisiai imtų virsti tyre. Vėliau įjungiame ledų funkciją ir triname, kol masė pasieks norimą ledų konsistenciją.

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.