Spausdinti

Geras trintuvas – kasdien virtuvėje reikalingas įrankis. Ieškantiems ne tik dailaus, bet ir galingo prietaiso pristatau naujieną – šveicarišką NOVIS trintuvą. Sutikau jį išbandyti ir supratau, kad tai labai rimtas ir kokybiškas daiktas. Patiko, kad yra keli aiškiai pavaizduoti režimai – intuityvu naudoti ir paprasta pasirinkti intensyvumą. Didžiausias NOVIS trintuvo pranašumas yra jėga: jis iš tiesų mala ir riešutus, ir daržoves, ir šaldytus vaisius bei ledą. Jei prabilome apie ledus, pripažinkime, kad skaniausi – iš šaldytų bananų ar uogų ir be jokio cukraus.

Gardiname uogomis, sūdytais skrudintais žemės riešutais. Pagaliau pusryčiams – legalūs, maistingi ledai!

 

Minkšti bananiniai ledai su kokosais

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

4 šaldytų bananų
saujos kokosų skiedrelių
2 šaukštų ispaninių šalavijų sėklų
50 ml kokosų grietinėlės
1–2 datulių
žiupsnio druskos
žiupsnio cinamono
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Viską sudedame į NOVIS trintuvo indą. Jei šaldėte nepjaustytus bananus, pradedame plakti pulsavimo režimu, kad trintuvas neperkaistų ir šaldyti vaisiai imtų virsti tyre. Vėliau įjungiame ledų funkciją ir triname, kol masė pasieks norimą ledų konsistenciją.

Ingredientai
Patarimas

Jei norite saldžiau, įberkite keletą datulių, kelis šaukštus ispaninio šalavijo sėklų, kad masė būtų klampesnė, o skoniui pagerinti – saujelę kokosų drožlių bei žiupsnį cinamono. Šveicariškasis trintuvas NOVIS tokius ledus sumaišys vos per kelias minutes, net jei naudosite nepjaustytus šaldytus bananus.

Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą