Spausdinti

Labai macnus, skanus padažas su brokoliais, porais, kmynais ir žinoma, grietinėle. Kad „Beatos virtuvė” koldūnai su kalakutiena dar glotnesni ir skanesni taptų. Nors šiaip tai jie labai skanūs ir patys vieni. Bet jei netingit pabandykit – nereali vakarienė ir pietūs.

Koldūnai su kalakutiena ir brokolių padažu

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

Beatos Virtuvės koldūnų su kalakutiena
1/2 poro
1/4 brokolio
gero žiupsnio kmynų
400 ml grietinėlės
1-2 šaukštų marinuotų kaparėlių
1/2 šaukštelio citrinos žievelės
druskos
juodųjų pipirų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

„Beatos virtuvė” koldūnams užkaičiame puodą vandens, beriame druskos.

2

Porus nuplauname ir supjaustome. Pakepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus ir geru žiupsniu kmynų, kol pagels. Brokolius smulkiai supjaustome peiliu, beriame į keptuvę, užpilame grietinėlę. Sumažiname kaitrą ir patroškiname viską apie penkias minutes. Nutarkuojame citrinos žievelę, pagardiname druska, pipirais, beriame kaparėlius. Paragaujame ar nieko netrūksta.

3

Sumetame koldūnus į verdantį vandenį, kaitrą sumažiname ir verdame 5-7 minutes.

4

Koldūnus galima suberti į keptuvę ir sumaišyti su padažu arba patiekti padažą šalia. Nu neraliai skanu!

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą