Spausdinti

Dovanų iš virtuvės gaminti nebūtina, tai yra neprivalote kepti ar virti. Kaip kokie alchemikai galite sumaišyti arbatą  ir supilstyti į gražius stiklainiukus.

Atrodo, kad juodoji arbata su prieskoniais ir pienu yra sukurta specialiai šaltoms žiemoms. Įvairių jos rūšių galima įsigyti parduotuvėse, bet paruošti tokią arbatą savarankiškai – vieni juokai, tereikia paieškoti prieskonių ir savo virtuvės stalą paversti mažu arbatos pakavimo cechu.

Jogų arbata Masala chai

0
komentarai
0

Arbatos mišiniui reikės:

1 žvaigždinio anyžiaus
8 gvazdikėlių
8 žaliųjų kardamonų ankščių
1 cinamono lazdelės
0,5 šaukštelio juodųjų pipirų žirnelių
0,5 šaukštelio pankolių sėklų
3 šaukštelių juodosios arbatos

Gėrimui paruošti reikės:

0,5 l vandens
2 šaukštelių cukraus arba pagal skonį
1 cm ilgio imbiero šaknies arba 1 šaukštelio malto imbiero
0,5 l pieno
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Arbatos mišiniui paruošti sumaišykite visas sudedamąsias dalis.

2

Arbatai paruošti grūstuvėje stambiai pasmulkinkite prieskonius ir kartu su arbata suberkite į puodelį su vandeniu.

3

Įtarkuokite nuluptą imbiero šaknį arba suberkite maltą imbierą, pasaldinkite ir užvirkite vandenį su prieskoniais.

Reklama
41011
4

Supilkite pieną, išmaišykite ir dar kartą užvirkite. Prieš patiekdami paragaukite, ar nereikia daugiau cukraus.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą