8241
Beatos virtuvė

Azijietiškas sriubos puodas pagal Vytarą Radzevičių

(0)
Reikės:
  • sultinio (išvirto iš vištienos bei kiaulienos šonkaulių, imbiero, čili pipiro, česnakų, svogūnų, juodųjų pipirų, druskos)
  • virtų kiniškų makaronų
  • menkės
  • salotos
  • pievagrybių
  • salierų
  • vištienos
  • šparaginių pupelių
  • žiedinių kopūstų
  • krevečių, daigų
  • kiaulienos faršo kukuliukų

Vytaras pasakojo, kad jo šeima jau ne sykį tokį sriubos puodo balių kėlė ir labai svečiai džiaugiasi, nes iš mėgstamiausių savo ingredientų patys sriubą susikonstruoja. Vienintelis rūpestis šeimininkams išvirti tvirto sultinio puodą. Tada galima atlikti ir iš vakaro.

Vaišių dieną į supjaustykite ir į mažus dubenėlius sudėkite pasirinktus ingredientus sriubai: žalią vištieną, žuvį, daržoves.
Toliau viskas paprasta: sultinį užverdate. Kiekvienas svečias išsirenka norimus ingredientus savo sriubai, prieina prie kunkuliuojančio sultinio puodo, meta ingredientus į jį ir paverda apie 5-7 min. Tuomet juos išgriebia ir kartu su sultiniu įsipila į asmeninį dubenį.

Vytaras pasakojo, kad Azijoje patyrę Hot Pot valgytojai linkę prie puodo nepulti, nes kai jame visokie grybai, salierai, krevetės ar daigai paverda, su kiekviena porcija ši sriuba darosi vis labiau patyrusi, turtingesnė ir sodraus skonio.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.