Naujasis mano žurnalo numeris kviečia įsileisti pavasarį – juk jau taip norisi valgyti lengviau, o vakarienę paruošti vienu ypu, kad dar liktų laiko pabūt pamažu šylančiame gryname ore.

Žurnale rasite puikų, šimtus kartų patikrintą prancūzišką būdą pamaitinti visą šeimą greitai ir sveikai, su mažiau riebalų ir daugiau skonio – iš viso 5 idėjas 5 darbo savaitės vakarams. Ir viskas paruošiame vienu ypu viename maiše!

bulves darzoves spinatai

O dar gi ne paslaptis pavasarį labai norisi kam nors atiduoti vieną kitą per žiemą prilipusį kilogramą. Tad remdamasi naujausia Beatos knyga „Lengva kasdienybė: viskas suskaičiuota“ specialiai jums sudarėme dviejų dienų meniu, kurio laikydamiesi per dieną suvartosite ne daugiau nei 1400 kcal ir nesijausite alkani. Ar tai įmanoma? Sužinosite susipažinę su atliktu eksperimentu, kuriame dalyvavo 3 moterys, na ir patys išbandę žurnale pateiktus receptus.

moterys

Nepamiršome ir vienos ryškiausios pavasario šventės – Velykų. Šiemet jas žurnale švęsime itališkai, nes būtent Italijoje Velykos yra didžiausia metų šventė.

Italiskos velykos

velyku pyragas

Taip pat perskaitę šį „Beatos virtuvės“ Pavasario numerį išmoksite pagaminti šokoladinį kiaušinį namie, iškepti vaflius be glitimo, pasisodinti 1 kvadratinio metro daržą, išsirinksite mėgstamiausią pavasario skaitinį, apsilankysite Rygos turguose bei restoranuose ir sužinosite, ar verta investuoti į ekologiškas daržoves.

sukulentai

Ir žinoma, netruks įtraukiančių skaitinių. Jie bus apie stiprias moteris ir skirtingą pasirinkimą kurti savo likimą ir būti laimingomis.

Žurnalą galite įsigyti visose žurnalų pardavimo vietose ir el. parduotuvėje.

Rašyti komentarą