Reikės: 2 vaivorykštinių upėtakių, 1 brokolio, druskos, pipirų, 1 česnako galvutės, saujos petražolių, saujelės bazilikų, kelių rozmarino lapelių, 1 citrinos.
Reikės: starkio ar kitos žuvies filė su oda druskos rapsų aliejaus, sviesto kepimui Padažui reikės: kelių šakelių petražolių ir krapų ½ citrinos druskos
Reikės: šviežios skumbrės 4 šaukštų sojos padažo 1 skiltelės česnako 1 cm imbiero šaknies miltų rapsų aliejaus kepimui Garnyrui reikės: 1 morkos kelių šakelių kalendrų 1 šaukšto citrinos sulčių 1 šaukšto sojos padažo juodųjų pipirų
Reikės: 2 starkio filė 3 šviežių agurkėlių aliejaus druskos pipirų
Reikės: lašišos filė su oda druskos „Alvo” juodųjų pipirų ryšulėlio krapų 8 šaukštų Suslavičiaus aštrių garstyčių 1,5 stiklinės sultinio 1,5 stiklinės grietinėlės
Reikės: starkio ar kitos žuvies filė su oda poro moliūgo riekės vieno didesnio ar kelių mažesnių agurkų “Alvo” juodųjų pipirų “Alvo” Žuvų prieskonių mišinio druskos