8241
Beatos virtuvė

Prancūziškas žuvies troškinys

(5)

Žuvis – tas maistas, kuris ant mūsų stalo turėtų būti bent kartą ar du per savaitę, tad siūlau išbandyti labai greitai pagaminamą baltos žuvies troškinį, kurį labai mėgsta visa mano šeima. Gaminame troškinį: Svogūną lengvai pakepiname su alyvuogių aliejumi, sudedame susmulkintą česnaką, beriame pankolio sėklų. Pankolį susmulkiname ir pakepiname kartu su svogūnu. Beriame aitriosios paprikos… Daugiau…

Garuose kepta žuvis

(0)

Reikės: 2 vaivorykštinių upėtakių, 1 brokolio, druskos, pipirų, 1 česnako galvutės, saujos petražolių, saujelės bazilikų, kelių rozmarino lapelių, 1 citrinos.

Beatos virtuvė. Keptas starkis

(0)

Reikės: starkio ar kitos žuvies filė su oda druskos rapsų aliejaus, sviesto kepimui Padažui reikės: kelių šakelių petražolių ir krapų ½ citrinos druskos

Beatos virtuvė. Skumbrė japoniškai

(1)

Reikės: šviežios skumbrės 4 šaukštų sojos padažo 1 skiltelės česnako 1 cm imbiero šaknies miltų rapsų aliejaus kepimui Garnyrui reikės: 1 morkos kelių šakelių kalendrų 1 šaukšto citrinos sulčių 1 šaukšto sojos padažo juodųjų pipirų

Gaivios burokėlių salotos su… žuvų taukais

(0)

Rudeniop nori nenori pradedi ieškoti to kažko, kas dienoms tamsėjant leistų jaustis sveikesniam, gyvybingesniam, linksmesniam. Va štai jums mano pasiūlymas rudenį valgyti ne tik daugiau daržovių, bet ir praturtinti jas žuvų taukais „Möller’s“. Kaip žinia,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Sterkas su agurkais

(0)

Reikės: 2 starkio filė 3 šviežių agurkėlių aliejaus druskos pipirų

Beatos virtuvė. Švediška lašiša

(0)

Reikės: lašišos filė su oda druskos „Alvo” juodųjų pipirų ryšulėlio krapų 8 šaukštų Suslavičiaus aštrių garstyčių 1,5 stiklinės sultinio 1,5 stiklinės grietinėlės

Beatos virtuvė. Žuvis vokelyje

(0)

Reikės: starkio ar kitos žuvies filė su oda poro moliūgo riekės vieno didesnio ar kelių mažesnių agurkų “Alvo” juodųjų pipirų “Alvo” Žuvų prieskonių mišinio druskos



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.