8241
Beatos virtuvė

Prancūziškas žuvies troškinys

(5)

Žuvis – tas maistas, kuris ant mūsų stalo turėtų būti bent kartą ar du per savaitę, tad siūlau išbandyti labai greitai pagaminamą baltos žuvies troškinį, kurį labai mėgsta visa mano šeima. Gaminame troškinį: Svogūną lengvai pakepiname su alyvuogių aliejumi, sudedame susmulkintą česnaką, beriame pankolio sėklų. Pankolį susmulkiname ir pakepiname kartu su svogūnu. Beriame aitriosios paprikos… Daugiau…

Gaivios burokėlių salotos su… žuvų taukais

(0)

Rudeniop nori nenori pradedi ieškoti to kažko, kas dienoms tamsėjant leistų jaustis sveikesniam, gyvybingesniam, linksmesniam. Va štai jums mano pasiūlymas rudenį valgyti ne tik daugiau daržovių, bet ir praturtinti jas žuvų taukais „Möller’s“. Kaip žinia,… Daugiau…

Sterkas su agurkais

(0)

Vasara – šviežios žuvies metas, o sterko file patenkins kiekvieno skonį, kadangi ši yra minškta, sultinga ir neašakota. Jai paruošti nereikia jokių ypatingų produktų. Užteks kiekvieno virtuvėje randamų druskos, pipirų, o garnyrui – agurkų. Gaminame:… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.