Ar nors du kartus per savaitę ant savo stalo pakviečiate žuvį? Įvairiausių tyrimų rezultatus, rodančius, kad verta ją valgyti, net neabejoju skaitėte, todėl geriau pakalbėkime apie tai, kaip gaminant žuvį jos nesugadinti. Žuvis nemėgsta įmantrybių, todėl tikrai tinka ją paprasčiausiai kepti garuose. „Electrolux“ garų orkaitėje žuvį paruošite nesudėtingai, o jos skonis, kiek išbandžiau, neprilygs įprastoje… Daugiau…
Genialu tai, kas paprasta. Rimas iš Preilos mums papasakojo receptą, mes pagal jį pagaminome. Aš tikrai nesu valgiusi puikesnio karšio. Skanumynas. Taigi belieka laukti vasaros, kad patys karšį pagautume, ar pas Rimą užsisakytume, ar tiesiog… Daugiau…
Spalvos tokios pavasariškos, o patiekalas gaivus, lengvas ir ryškus. Ideali savaitgalio vakarienė.