8241
Beatos virtuvė

Kiaulienos zrazai su baravykais ir rugine duona

(0)

Pradėkime nuo lietuviškos klasikos: svogūnai, ruginė duona ir džiovinti baravykai. Šie zrazai sodraus skonio, turtingi ir lietuviški. Prie jų fantastiškai tiks avižinių bei perlinių kruopų ir grybų košė, orkaitėje keptos bulvės arba bulvių ir raugintų kopūstų apkepas. Tai nebūtinai pats gražiausias, bet tikrai labai skanus patiekalas.     Kiaulieną supjaustome maždaug centimetro storio kepsniais, juos… Daugiau…

Zrazai

(0)

Zrazai – vienas seniausių patiekalų, išlikusių iki šių dienų, puikavosi ir ant Radvilų stalo, ir tarpukario restoranuose buvo gerbiamas.

Garuose kepti zrazai

(0)

Kada gi dar, jei ne žiemą galėtume pasimėgauti senu lietuvišku patiekalu – zrazais. Mūsų mamos ir močiutės juos troškindavo puode, tačiau aš pasinaudojau Electrolux garine orkaite – joje be jokio sultinio zrazai iškepė sultingi ir pilni… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.