Esu Gražina Gum – žalios mitybos ekspertė, medikė, menotyrininkė. Jau daug metų domiuosi gyvu, žaliu maistu ir patiekalais. Savo atradimais dalinuosi gyvo maisto ruošimo kursuose, stovyklose, skaitau paskaitas, rašau tinklaraštį apie sveiką mitybą, turiu ir asmeninį blogą. Daug receptų ir patarimų, kaip maitintis sveikiau, yra pirmojoje mano knygoje „Žalias maistas. Žiemos švenčių receptai” bei naujausioje,… Daugiau…
Toks kokteilis labiausiai tinka kelio į sveiką mitybą pradžioje – jis gardus ir labai naudingas. Blenderis itin smulkiai sumala žalėsius, todėl maistingąsias medžiagas mūsų organizmas įsisavina geriau. Žalėsiuose galybė organizmui reikalingų medžiagų: enzimų, chlorofilo, vitaminų,… Daugiau…