Kukurūzų dribsniai vietoj džiūvėsėlių – senas geras triukas. Jei vis dar sukate galvą, kaip restoranuose taip skaniai ir patraukliai traškią plutelę pagamina, tai čia atskleidžiu paslaptį – nereikia nei virtuvės šefo diplomo, nei specialios restoranų virtuvės įrangos. Namuose pasigaminsite gardžiausiai, o vaikai tik džiūgaus galėdami prisidėti. Gaminame: Įjungiame orkaitę ir įkaitiname iki 210… Daugiau…
Pirmiausia pasigaminame sviesto įdarą. Minkštą sviestą sumaišome su kapotais žalumynais, pagardiname druska ir pipirais. Suformuojame nedidelį volelį. Jį įsukame į maistinę plėvelę, kraštus susukame kaip saldainio ir padedame į šaldiklį 10-15min., kad gerai sušaltų. Nuo… Daugiau…
Morką nuskutame, ir sutarkuojame kartu su obuoliu šiaudeliais. Laiškinius svogūnus susmulkiname. Į įkaitintą keptuvę pilame šiek tiek aliejaus ir sudedame morką, laiškinius svogūnus ir obuolį. Viską šiek tiek patroškiname. Įtarkuojame česnaką. Suberiame prieskonius: kuminą bei… Daugiau…