8241
Beatos virtuvė

Citrininė vištienos sriuba

(3)

Reikės: 2 šaukštų  alyvuogių aliejaus „La Espanola”, 1 šaukštelio kario,  1/2 šaukštelio rūkytos paprikos, 1/2 šaukštelio kumino,   1/2 šaukštelio cinamono, 1/2 šaukštelio čiobrelio, lauro lapo, žiupsnelio gvazdikėlių, 1 svogūno, 3 česnako skiltelių, 450 g vištienos šlaunelių be kaulo ir odos, 2 salierų stiebų, 2-3 morkų, 2 saujų razinų, 150 g perlinių kruopų (nevirtų), 1… Daugiau…

Namų restorano savaitgalio pasiūlymas – pavasaris jau čia

(1)

Kaip smagu, kaip gerai – pavasaris jau oficialiai šį savaitgalį pasibels į duris, įeis, nusiaus ir ilgai ilgai bus. Gražus ir išsiilgtas. Aš šiandien planuoju eiti į Kavos kultūros dienas – veiksmas vyks Panoramoje, –… Daugiau…

Beatos virtuvė. Deivido vištiena kinietiškai

(11)

Deivido vištienai kinietiškai reikės: 200-300 g vištienos filė, 1 šaukšto aliejaus, 1/2 cukinijos, 1 morkos, 1 česnako skiltelės, imbiero šaknies, pusės svogūno, po 1/3 įvairiaspalvių (geltonos, žalios, raudonos) paprikų, sezamo sėklų, 1 šaukštelio sojos padažo,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Kepta višta su baravykais

(1)

Keptai vištai su baravykais reikės: vištos, saujos džiovintų baravykų, 1 kupino šaukšto „Alvo“ kmynų, 1 šaukštelio „Alvo“ penkių grūstų pipirų mišinio, 1/3 šaukšto „Alvo“ ciberžolės , nepilno šaukšto druskos, 1 svogūno, 1 morkos. Žirnių ir… Daugiau…

Viskas apie vištą ir Metų Atradimas – Deividas

(6)

Višta – mūsų stalų dažniausia viešnia. Ją mėgstu aš, mano vaikai ir, tiesą sakant, nepažįstu nieko, kas nemėgtų vištienos. Net ir mano receptuose jūs dažniausiai dairotės, ką gi gaminti iš vištos. Kalakutas taip pat labai… Daugiau…

Beatos virtuvė. Aštrūs vištienos sparneliai

(1)

Sparneliams reikės: 1 kg vištienos sparnelių, 2 skiltelių česnako, 2 šaukštelių tabasco padažo, 1 citrinos sulčių, 1 šaukšto saldžiosos paprikos miltelių, pusės šaukštelio kajeno pipiro arba uoginės paprikos, 1 šaukšto raudonėlio, 3 šaukštų alyvuogių, aliejaus,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Višta su plutele

(0)

Reikės: 4 vištienos ketvirčių alyvuogių aliejaus 1 žiedinio kopūsto Trupiniams reikės: saujos duonos trupinių 50 g smulkiai tarkuoto kieto sūrio 2 saulėje džiovintų pomidorų saujelės petražolių citrinos žievelės Sultiniui reikės: 2 svogūnų 1 morkos 1… Daugiau…

Beatos virtuvė. Traški kiniška vištiena

(4)

Reikės: 1 vištienos filė 1 litro aliejaus kepti 4 šaukštų krakmolo 5–6 šaukštų vandens 3 šaukštų Suslavičiaus klasikinio kečupo šaukšto aliejaus šaukšto cukraus šaukšto ryžių acto

Beatos virtuvė. Greita vištiena

(0)

Reikės: 2 cm ilgio imbiero šaknies 1 morkos 2 nedidelių agurkėlių 1 skiltelės česnako ryšelio laiškinių svogūnų saujos žemės riešutų 2 šaukštų saldžiarūgščio padažo vištienai „Felix“ 1 vištienos krūtinėlės šaukšto aliejaus kepti šaukštelio keptų sezamų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Vištienos slėgtainis

(0)

Reikės: 2 vištų krūtinėlių ( 4 puselių) apie 1 kg maltos vištų šlaunelių mėsos saujos pistacijų riešutų poro sviesto kepimui džiovinto čiobrelio šakelės 12 saulėje džiovintų ir konservuotų aliejuje pomidorų kelių šakelių petražolių 2 kiaušinių… Daugiau…

Beatos virtuvė. Vištienos troškinys

(0)

Vištienos troškiniui reikės: 2 svogūnų, 4 morkų, aliejaus kepimui, 600 g vištienos blauzdelių ir šlaunelių mėsos, druskos, juodųjų pipirų, 1 kupino šaukšto miltų, kelių čiobrelių šakelių, 1 stiklinės balto sauso vyno, 50 ml grietinėlės, 1… Daugiau…

Beatos virtuvė. Vištiena su karštomis burokėlių salotomis

(1)

Vištienai su karštomis burokėlių salotomis reikės: 3 vištienos kumpelių, 1 šaukšto „Garam Masala“ prieskonių mišinio, druskos, juodųjų pipirų, saujos kukurūzų miltų, alyvuogių aliejaus kepimui, 3 šviežių burokėlių, pusės citrinos sulčių, petražolių papuošimui.

Beatos virtuvė. Vištienos iešmeliai

(2)

Vištienai reikės: 2 vištienos krūtinėlių, 60 g (poros saujų) sūdytų žemės riešutų, 2 šaukštų kondensuoto pieno, 2 šaukštų sojos padažo, 1 aitriosios paprikos, 1 arbatinio šaukštelio ciberžolės miltelių, medinių pagaliukų-iešmelių, aliejaus kepimui. Salotomos reikės: pusės… Daugiau…

Beatos virtuvė. Spintelės salotos

(0)

Spintelės salotomos reikės: 1 nedidelio indelio tuno aliejuje, ketvirčio kininio kopūsto, 1 paprikos, 1 didelio pomidoro arba 2 mažų, 200-300 g vištienos, 1 aitriosios paprikos, 1 svogūno, 3 šaukštų balto vyno acto, 1 kupino šaukšto… Daugiau…

Beatos virtuvė. Raudoname vyne troškinta vištiena

(0)

Troškintai vištienai reikės: pusės vištos arba 6 vištienos kumpelių, druskos, juodųjų pipirų, šaukšto miltų, 200 g pievagrybių, 2 morkų, 2-3 skiltelių česnako, 100 g šoninės, 1 svogūno, kelių čiobrelio šakelių, kelių lauro lapų, 0.5 l… Daugiau…

Beatos virtuvė. Vištiena su voveraitėmis

(2)

Vištienai su voveraitėmis reikės: pusės litro voveraičių, 1 vidutinio dydžio svogūno, kelių riekelių šalto rūkymo kiaulienos šoninės, 2 vištienos ketvirčių, padalintų pusiau, arba 4 šlaunelių, 1 šaukštelio džiovintų čiobrelių, druskos, pipirų, stiklinės balto sauso vyno,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Žaibiškas vištienos karis

(1)

Žaibiškam vištienos kariui reikės: virtos ar keptos vištos kevirčio, 1 nedidelės morkos, 1 obuolio, 1 laiškinio svogūno, 1 skiltelės česnako, šlakelio aliejaus kepimui, 1 šaukštelio malto kumino, 2.5 šaukštelio kario, 250-300 ml kokosų pieno, pusės… Daugiau…

Beatos virtuvė. Vištienos vėrinukai vaikams

(0)

Vištienos vėrinukams reikės: 400 g vištienos krūtinėlės, 0.5 litro kefyro, 1 šaukštelio ciberžolės, 0.5 šaukštelio rūkytos paprikos, grūstų juodų pipirų, druskos, 1 cukinijos, kelių saujų salotų, lavašo. Padažui reikės: 2 didelių pomidorų, 1 raudonojo svogūno,… Daugiau…

https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/baneris-BV-rekomend-brita-skaidrus-300x250px-.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/baneris-BV-rekomend-vilkyskiu-300x250.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.