8241
Beatos virtuvė

Havajietiškas „Huli Huli” viščiukas

(2)

Žinoma, kad visi mėgsta keptą viščiuką, jis skanus ir su kmynais, ir su česnakais, ir su sodo žolelėmis. O štai čia dar vienas nerealus receptas, kurį mano laidoje pagamino gaspadorius Dainius iš Kauno. Ir pagamino jį ne kažkaip įprastai, o HAVAJIETIŠKAI! Be proto skanus patiekalas, patiks ir mažiesiems valgytojams, ir naujoviškų skonių ieškotojams. 1. Ruošiame… Daugiau…

Provanso viščiukas ir bulvės „Dauphinoise“

(0)

Kaip marinuojat vištą, aa? Ar tik su prieskoniais ištrinat, ar panardinat į kokį kvapnų aliejinį spa? O gal tik česnakai, kmynai, druska, pusvalandukas ir iškart į orkaitę?? Nes marinatų daug, o tikslas vienas – sultinga,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.