8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Lankašyro karštas puodas

(0)

Reikės: apie 500 g veršienos kumpio, 1 didelio svogūno, 1 didelės morkos, rozmarino lapelių nuo vienos šakelės, 100 ml vandens ar sultinio, 2 šaukštų miltų, 5-6 bulvių, 40 g sviesto, druskos, pipirų, aliejaus kepimui.

Beatos virtuvė. Piemenėlių pyragas

(4)

Piemenėlių pyragui reikės: 4-5 bulvių, aliejaus kepimui, 350 g veršienos, 350 g jautienos, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 morkos, 1 skiltelės česnako, 2 lauro lapų, 1 šaukšto pomidorų pastos, 2 šaukštų balzamiko acto, druskos,… Daugiau…

https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV-kaledos-baneris-300x250px.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/web-voila-300x250px.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.