Erdviame dubenyje ištriname varškę su trupučiu paprasto ir vanilinio cukraus, vienu pilnu kiaušiniu ir vienu baltymu, žiupsneliu druskos. Suberiame miltus ir išmaišome, kol neliks sausų gumulėlių. Kremą/įdarą maišome kitame dubenėlyje – sudedame grietinę, vieną kiaušinio trynį, cukrų ir sumaišome. 12 keksiukų formelę ištepame sviestu ar aliejumi. Į kiekvieną ertmę dedame po kupiną šaukštą varškės masės… Daugiau…
Be varškės mes gyventi negalim, neslėpkim. Tai tikrai nepamaišys dar vienas receptas su ja – varškėčiai su obuoliais.
OI, kažkaip net saldu, kaip man skanu tie varškėtukai ir labai džiaugiuosi, kad daugelis mano vaikų juos mėgsta. Na, išskyrus Izabelę – ji su varške nenori turėti nieko bendra. Kaip ten bebūtų – mes, lietuviai,… Daugiau…
Mielieji, jau šį šeštadienį 10.30 mano laidoje „Beatos virtuvė“ jūsų laukia rekordinis receptų kiekis ir istorija, apie tai, kaip vilnietis Mantas ofisą iškeitė į 13 ožkų kaimenę. Tai bus mano svajonių laida, nes visi receptai,… Daugiau…