8241
Beatos virtuvė

Kepti bulviniai ežiukai su varškės ir peletrūnų padažu

(9)

Jau ne kartą kepėme, virėme, degustavome patiekalus su „Obelių“ rapsų aliejumi, o šįkart išbandėme „Obelių“ sviesto skonio rapsų aliejų. Sutikite, sviesto skonis ir kvapas mielas kiekvieno lietuvio širdžiai, juk sviestu vaikystėje mama gardindavo mums košes. Ar pamenate, kaip užkasdavome gabalėlį sviesto karštuose makaronuose ir laukdavome, kol prasidės sviesto potvynis? Turbūt dėl šios priežasties dauguma lietuvių… Daugiau…

Beatos virtuvė. Keptos bulvės

(0)

Reikės: 1 kg bulvių žiupsnio šviežių arba džiovintų „Alvo” rozmarinų žiupsnio šviežių arba džiovintų „Alvo“ čiobrelių šaukštelio medaus pusės citrinos sulčių druskos, „Alvo“ pipirų Paprikų ryškiam padažui reikės: 1 raudonos paprikos 1 pomidoro pusės citrinos… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.