8241
Beatos virtuvė

Minkštutėliai pyragėliai „Pūkučiai“ su varškės kremu

(3)

Gaminant ir fotografuojant šiuos skanėstus, užvirė diskusija – kaip žmonės vadina tokį desertą? Plikytais pyragaičiais? Na, taip, bet tų pyragaičių būna įvairių. Eklerais? Gal pernelyg prancūziška, o ir įdaras ne plikyto kremo. Pūkučiai! Štai žodis, geriausiai apibūdinantis kepinio charakterį ir pojūtį prakandus. Pralaužę plonytį plikyto pyragaičio lukštą rasite švelnų purų varškės kremą, kuris, beje, puikiai… Daugiau…

Kuršėnų vyniotinis

(12)

Kuršėnų vyniotinis yra labai minkštas, saldus varškės desertas, kuris tinka prie kavos ir prie arbatos bet kokia proga“, – mano laidoje pasakojo šį skanėstą ruošusi vilnietė Jurgita Vilkaitė. Šios laidos įrašą galite rasti LRT mediatekoje…. Daugiau…

Ievos cukinijų tortas

(3)

Na ka gi čia ir pasakius? Ievos cukinijų tortas su avietiniu varškės ir ispaninio šalavijo kremu yra ir skaniausias, ir sveikiausias tortas, kuris taip greit susivalgo, kad net sunku patikėti. O saldumą reguliuokitės pagal save… Daugiau…

Alyvuogių aliejaus ir obuolių pyragas

(8)

Karštu vandeniu užpilame razinas ir paliekame kelias minutes išbrinkti. Sumaišome miltus su druska, cinamonu ir kepimo milteliais. Kitame dubenyje išplakame kiaušinius su cukrumi iki purmo. Plona srovele, vis beplakant, į kiaušinių indą supilame aliejų. Miltus… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.