8241
Beatos virtuvė

Sezono TOP’ai – vyšnių polka

(0)

Vyšnios ateina tuomet, kai jau būname kilogramais atsidžiaugę braškių saldumu, žemuogių subtilumu ir imame svajoti apie smagią rūgštelę. Dar smagiau, kad vyšnios  – labai universali uoga, gerai besijaučianti ir kepiniuose, ir uogienėse, ir akompanuodama mėsai ar būdama šaltsriubėje. Aišku, pradžioje aš visomis uogomis atsidžiaugiu „gyvai“, o jau kai atsiranda jų perteklius, tada jau imu galvoti, kaip… Daugiau…

Namų restoranas dirba ir per šventes – savaitgalio pasiūlymas tautiškais motyvais

(13)

Norėčiau ir tikiu, kad ateis tokia diena, kai mes turėsime rimtą, užaugintą tradiciją švęsti savo Valstybinę dieną kaip nors ypatingai. Dabar tokių datų turime tris: Vasario 16-oji, Kovo 11-oji ir Liepos 6-toji. Tai kaip čia… Daugiau…

Namų restoranas – pasiūlymas šiam savaitgaliui

(0)

Jei jau savaitės viduryje pagyvenom Meksikos nuotaikomis ir Jurgos pasidalintais gvakamolės ir sriubos „Crema Conde“ receptais, tai tegul ir šio savaitgalio pasiūlymas namų restoranui bus truputį toks meksikietiškais motyvais. Na, gal nevisas, bet šiek tiek. O… Daugiau…

Varškės apkepą mėgstu tik aš viena

(6)

Aš, žinote, esu padirbėjusi visose televizijose. Dabar, kai pagalvojau, tai visose. Tikrai, žinote, kad dabar TV dirba visai kitaip nei prieš dešimt ar dvidešimt metų. Iš tiesų, tai televizija yra mano meilė. Ir stebuklas! Tikrai,… Daugiau…

Varškės apkepas

(231)

Gaminimo eiga: Išvirkite manų košę. Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite kiaušinio trynius, išvirtas manų kruopas, supilkite pieną bei tirpintą, pravėsusį sviestą. Baltymus išplakite iki standžių putų su cukrumi. Atsargiai įmaišykite baltymus į varškės masę. Kepimo formą ištepkite… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.