8241
Beatos virtuvė

Sezono TOP’ai – vyšnių polka

(0)

Vyšnios ateina tuomet, kai jau būname kilogramais atsidžiaugę braškių saldumu, žemuogių subtilumu ir imame svajoti apie smagią rūgštelę. Dar smagiau, kad vyšnios  – labai universali uoga, gerai besijaučianti ir kepiniuose, ir uogienėse, ir akompanuodama mėsai ar būdama šaltsriubėje. Aišku, pradžioje aš visomis uogomis atsidžiaugiu „gyvai“, o jau kai atsiranda jų perteklius, tada jau imu galvoti, kaip… Daugiau…

Varškės apkepą mėgstu tik aš viena

(6)

Aš, žinote, esu padirbėjusi visose televizijose. Dabar, kai pagalvojau, tai visose. Tikrai, žinote, kad dabar TV dirba visai kitaip nei prieš dešimt ar dvidešimt metų. Iš tiesų, tai televizija yra mano meilė. Ir stebuklas! Tikrai,… Daugiau…

Varškės apkepas

(231)

Gaminimo eiga: Išvirkite manų košę. Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite kiaušinio trynius, išvirtas manų kruopas, supilkite pieną bei tirpintą, pravėsusį sviestą. Baltymus išplakite iki standžių putų su cukrumi. Atsargiai įmaišykite baltymus į varškės masę. Kepimo formą ištepkite… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.