Spausdinti

Purus varškės debesėlis, salsvas obuolys ir tvirta, turtinga grietinė. Pasaka, o ne pusryčiai šie varškėčiai su obuoliais.

Varškėčiai su obuoliais

0
komentarai
1
Porcijos
3 asm.

Reikės:

450 g DVARO varškės
3 šaukštų DVARO grietinės
2 kiaušinių
6–7 šaukštų miltų
3 šaukštų cukraus
2 obuolių
1 kupino šaukštelio cinamono
1 šaukštelio kepimo miltelių
Druskos
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Sutarkuokite obuolius stambia tarka. Kiaušinius lengvai šluotele suplakite su grietine ir cukrumi.

2

Į plakinį įdėkite varškę, tarkuotus obuolius, miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską. Visk ąlabai gerai išmaišykite.

3

Suformuokite varškėtukus. Kepkite keptuvėje su trupučiu riebalų (skanu su kokosų aliejumi) arba dėkite į sviestu pateptą skardą ir kepkite 20 minučių orkaitėje. Valgykite su skaniausia grietine arba uogomis.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą