Tai ideali vakarienė mėgstantiesiems maitintis sveikai ir žinantiesiems, kad vakarui labiausiai tinka baltyminės kilmės maistas. Gaminame: lęšius nuplauname, užpilame vandeniu ir verdame apie 15–20 minučių, kol visiškai išvirs. Nupilame vandenį ir atidedame. Įkaitiname keptuvę su aliejumi, dedame luptą traiškytą česnako skiltelę ir maltą kuminą, pakepiname minutę, vis pamaišome. Suberiame pomidorus ir virtus lęšius, pakepiname kelias… Daugiau…
Makaronų apkepai yra supervalgis. Mane juos kepti išmokė vyras Tomas. Makaronų apkepus jis dažnai ruošdavo, kai susipažinę pradėjome susitikinėti Londone. Šis patiekalas puikiai tinka vaišinti draugus ar didesnę šeimyną – tai geras naminis maistas. Gaminame:… Daugiau…
Varškės apkepą mėgsta visi, makaronus taip pat. Tai tikras komforto maistas. Makaroniukus rinkitės kuo smulkesnius ir jų nepervirkite. Bananai suteiks saldumo, taigi galite atsisakyti cukraus. Mes valgėme su natūraliu jogurtu ir uogomis. Gaminame: makaronus išverdame… Daugiau…
Vištiena – nemirštanti vakarienių klasika, tik į klasiką kartais norisi pažiūrėti kitaip. Šis daržovių ir vištienos troškinys puikiai tinka norint sunaudoti vakar keptos vištos likučius ir greičiau nei per valandą nustebinti alkanuosius subalansuotu patiekalu. Jei vakar… Daugiau…
Grikių namuose turbūt visada yra, o kai improvizavau šį patiekalą, šaldytuve buvo ir šaldytų virtų krevečių. Grikius išviriau, krevetes greitai atšildžiau užpylusi vandeniu ir pastačiusi ant viryklės (užvirti nereikia, tik atšildyti). Kiti dalykai kurių reikės… Daugiau…