8241
Beatos virtuvė

Rūkytos žuvies ir kario majonezo dip’as

(0)

Universalus panardas (pavadinimas kilęs nuo žodžio „nardinti“, „merkti“) sumuštiniams, salotoms ar valgyti su daržovėmis, karštomis bulvėmis. Vasaros atradimas. Eiga: susmulkiname laiškinius svogūnus ir kelias minutes pakepiname aliejuje. Majonezą sumaišome su graikišku jogurtu ir prieskoniais, suberiame pakepintus svogūnus. Išimame karšio kaulus, žuvį sudedame į padažą, galima sutrinti trintuvu arba masę palikti rupesnę. Valgome su daržovių lazdelėmis… Daugiau…

Marokietiški baklažanai

(2)

Nepjaustytus baklažanus dedame kepti į 200 laipsnių orkaitę apie valandą, kol jie visiškai iškeps. Į keptuvę pilame 4 šaukštus alyvuogių aliejaus ir ant ne pernelyg didelės kaitros pakepiname smulkiai sutrintus česnakus ir maltas kumino sėklas…. Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.