8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Daržovių užkandžiai

(2)

– Humusas su keptomis morkomis. Reikės: 3–4 morkų 1 šaukštelio kuminų sėklų 200 g virtų konservuotų avinžirnių 3 šaukštų alyvuogių aliejaus vandens tirštumui reguliuoti pusės citrinos sulčių pusės šaukštelio tahini pastos druskos – Burokėlių ir riešutų užtepas. Reikės: 2 burokėlių 1 paprikos 2 saujų graikinių riešutų 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 3 šaukštų balzaminio acto šaukštelio… Daugiau…

Beatos virtuvė. Draugų sumuštiniai

(0)

Meksikietiškiems sumuštiniams reikės: šviesios duonos su rugiais „Beatos virtuvė” 1 mažos cukinijos 1 citrinos 1 avokado 1 aitriosios paprikos skardinės konservuotų kukurūzų alyvuogių aliejaus druskos ½ šaukštelio džiovinto raudonėlio šviežios kalendros papuošimui Žuvingiems Justo sumuštiniams… Daugiau…

Beatos virtuvė. Sūrio lazdelės

(0)

Reikės: 2 didelių lakštų šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos 150 g kietojo sūrio „Prussia“ 2 šaukštelių aguonų 2 šaukštelių kmynų 2 šaukštelių pankolio sėklų 2 šaukštelių kumino sėklų 2 šaukštelių linų sėmenų žiupnelio maltos saldžiosios paprikos… Daugiau…

Beatos virtuvė. Sūrio lėkštė

(0)

Reikės: 200 gr. kietojo sūrio „Jubiliejinis 1934“ mėgstamo pagardo (chutney – nuorodos i pagardus beatosvirtuve.lt) obuolių sūrio razinų džiovintų abrikosų Škotiškiems sausainiams reikės: 120 g avižinių dribsnių 2 šaukštų kvietinių miltų saujos džiovintų spanguolių 2… Daugiau…

Beatos virtuvė. Suktinukai

(0)

Reikės: 1 ir pusės baltojo ridiko (galima naudoti 1 baltąjį ir 1 juodąjį ridiką) gabalėlio moliūgo pusės rūkytos jūros lydekos filė pusės citrinos sulčių 1 šaukštelio krienų 1 šaukšto majonezo gumulėlio marinuoto imbiero kelių šakelių… Daugiau…

Beatos virtuvė. Nachos

(0)

Nachos reikės: 100-200 g kukurūzų traškučių, saujos jelapeno pipiro, 1 konservuotos keptos paprikos, 100-150 g fermetinio sūrio, 2 pomidorų, pusės šaukšto pomidorų pastos, 1 raudonojo svogūno, 2 žaliųjų citrinų, druskos, saujos kalendros, 1 šaukštelio cukraus.

Beatos virtuvė. Kukurūzų spragėsiai

(1)

Kukurūzų spragėsiams reikės: rapsų aliejaus kepimui, 40 g sviesto, 1 šaukštelio česnako granulių, dosnaus žiupsnio uoginės paprikos, 1 šaukštelio maltos saldžiosios paprikos, druskos, 1 šaukšto cukraus, 50-70 g kukurūzų spraginimui.

Beatos virtuvė. Rytietiški suktinukai su daržovėmis

(0)

Rytietiškiems suktinukams reikės: ryžių miltų paplotėlių, 1 morkos, kalendros žolės, mėtų lapelių, 1 žaliosios ar raudonosios paprikos, saujos daigintų sojų pupelių, 4 kiaušinių, 1 šaukšto saldaus sojos padažų (Ketjap Manis), 4 šaukštų vandens, šaukšto sezamų… Daugiau…

uBeatos virtuvė. Gvakamolė, pupelių ir tuno paštetas, baklažanai „a la baba ganuš“

(0)

Gvakamolei reikės: 1 prinokusio avokado, pusės žaliosios citrinos sulčių, pusės citrinos sulčių, pusės čili pipiro, 1 pomidoro, druskos, kelių šakelių kalendros. Pupelių ir tuno paštetui reikės: 2 mažų indelių konservuoto tuno aliejuje, 1 skardinės baltų… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.