8241
Beatos virtuvė

Lietinių apkepas su obuoliais ir varške

(5)

Įdarui reikės: 4 obuolių, 30 g sviesto, 40-50 g „Dansukker“ cukraus su cinamonu, 300 g pusriebės varškės, 2 šaukštų grietinės, 10-12 lietinių blynų.Plakiniui: 2 kiaušinių, 300 ml pieno. Lietiniams išsikepti reikės: 2 kiaušinių, 2 šaukštų aliejaus, 2 šaukštų cukraus, žiupsnio druskos, 4 šaukštų pieno, 400 ml vandens, 200 g miltų.

Indiški daržovių blyneliai

(3)

Reikės: stiklinės žirnių miltų, 150 g šaldytų žirnelių, 150-200 g šaldytų ir smulkintų špinatų, 1 svogūno, 100 ml vandens, saujelės šviežių kalendrų, 1/2 šaukštelio uoginės paprikos, 1 šaukštelio malto kumino, 1 šaukštelio maltos kalendros, druskos,… Daugiau…

Užgavėnės arba plataus masto blynų kepimas

(3)

Štai, prašau, kaip smagiai Užgavėnes minėjome, kai buvo fotografuojama antroji mano knyga, su laužu ir krūva blynų. Antroji mano knyga „Metai Beatos virtuvėje” toookia kupina visko, ir tokia turtinga… Kaip man malonu kiekvieną savo knygą atsiversti, ten… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.