8241
Beatos virtuvė

Greitas kalakutienos guliašo troškinys

(4)

Greitas kalakutienos guliašo troškinys – itin tiks alkaniems vakarams, ir dar labai tikėtina, kad ir mažiesiems patiks, nes šis apkepas/troškinys su mažais makaroniukais.

Kiaulienos čanachai

(0)

Reikės: 500-600 g kiaulienos sprandinės, 4 šaukštų perlinių kruopų, poros saujų džiovintų grybų, stiklinės obuolių ir morkų sulčių, 3 svogūnų, 4 česnako skiltelių, 250 ml sultinio, lauro lapų, 4 šaukštelių sviesto, 3 morkų, druskos, juodųjų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Bulvių karis

(0)

Bulvių kariui reikės: 6-8 bulvių, 1 šaukšto ciberžolės, 1 aitriosios paprikos, 1 svogūno, saulėgrąžų aliejaus kepimui, 2 vidutinių pomidorų, pusės šaukšto kumino sėklų, 1 šaukštelio kalendros, 1 šaukštelio malto kumino, 2 cm imbiero šaknies, 5… Daugiau…

Beatos virtuvė. Lankašyro karštas puodas

(0)

Reikės: apie 500 g veršienos kumpio, 1 didelio svogūno, 1 didelės morkos, rozmarino lapelių nuo vienos šakelės, 100 ml vandens ar sultinio, 2 šaukštų miltų, 5-6 bulvių, 40 g sviesto, druskos, pipirų, aliejaus kepimui.

Beatos virtuvė. Aštrus meksikietiškas troškinys

(0)

Aštriam meksikietiškam troškiniui reikės: 0.5 kg jautienos faršo, 3 šaukštų alyvuogių aliejaus, 4 nedidelių svogūnų, 3 česnako galvučių, 1 aitriojo čili pipiro, 2 šaukštų pomidorų pastos, apie 200 ml raudonojo vyno, 2 šaukštų raudonojo vyno… Daugiau…

Beatos virtuvė. Daržovių karis

(0)

Reikės: 1 poro 2 morkų 2 paprikų 2 mažų cukinijų (iš viso apie 400 g) 1 lapinio kopūsto (galite pakeisti žiediniu kopūstu ar brokoliu) Padažui: 1 šaukšto alyvuogių aliejaus 2 skiltelių česnako 1 aitriosios paprikos… Daugiau…

Beatos virtuvė. Piemenėlių pyragas

(4)

Piemenėlių pyragui reikės: 4-5 bulvių, aliejaus kepimui, 350 g veršienos, 350 g jautienos, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 morkos, 1 skiltelės česnako, 2 lauro lapų, 1 šaukšto pomidorų pastos, 2 šaukštų balzamiko acto, druskos,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Vištienos troškinys

(0)

Vištienos troškiniui reikės: 2 svogūnų, 4 morkų, aliejaus kepimui, 600 g vištienos blauzdelių ir šlaunelių mėsos, druskos, juodųjų pipirų, 1 kupino šaukšto miltų, kelių čiobrelių šakelių, 1 stiklinės balto sauso vyno, 50 ml grietinėlės, 1… Daugiau…

Kiaulienos troškinys

(3)

Reikės: 200 g sprandinės, 300 g kiaulienos kumpio, alyvuogių aliejaus kepimui, poros šaukštų miltų, druskos, 1 svogūno, 1,5 stiklinės obuolių sulčių, kelių šakelių šviežio čiobrelio, 1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių, ryšulėlio petražolių, 1 šaukšto grietinės, 3-4… Daugiau…

Beatos virtuvė. Vištiena su voveraitėmis

(2)

Vištienai su voveraitėmis reikės: pusės litro voveraičių, 1 vidutinio dydžio svogūno, kelių riekelių šalto rūkymo kiaulienos šoninės, 2 vištienos ketvirčių, padalintų pusiau, arba 4 šlaunelių, 1 šaukštelio džiovintų čiobrelių, druskos, pipirų, stiklinės balto sauso vyno,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Žaibiškas vištienos karis

(1)

Žaibiškam vištienos kariui reikės: virtos ar keptos vištos kevirčio, 1 nedidelės morkos, 1 obuolio, 1 laiškinio svogūno, 1 skiltelės česnako, šlakelio aliejaus kepimui, 1 šaukštelio malto kumino, 2.5 šaukštelio kario, 250-300 ml kokosų pieno, pusės… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.