8241
Beatos virtuvė

Greitas kalakutienos guliašo troškinys

(4)

Greitas kalakutienos guliašo troškinys – itin tiks alkaniems vakarams, ir dar labai tikėtina, kad ir mažiesiems patiks, nes šis apkepas/troškinys su mažais makaroniukais.

Kiaulienos čanachai

(0)

Reikės: 500-600 g kiaulienos sprandinės, 4 šaukštų perlinių kruopų, poros saujų džiovintų grybų, stiklinės obuolių ir morkų sulčių, 3 svogūnų, 4 česnako skiltelių, 250 ml sultinio, lauro lapų, 4 šaukštelių sviesto, 3 morkų, druskos, juodųjų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Bulvių karis

(0)

Bulvių kariui reikės: 6-8 bulvių, 1 šaukšto ciberžolės, 1 aitriosios paprikos, 1 svogūno, saulėgrąžų aliejaus kepimui, 2 vidutinių pomidorų, pusės šaukšto kumino sėklų, 1 šaukštelio kalendros, 1 šaukštelio malto kumino, 2 cm imbiero šaknies, 5… Daugiau…

Beatos virtuvė. Lankašyro karštas puodas

(0)

Reikės: apie 500 g veršienos kumpio, 1 didelio svogūno, 1 didelės morkos, rozmarino lapelių nuo vienos šakelės, 100 ml vandens ar sultinio, 2 šaukštų miltų, 5-6 bulvių, 40 g sviesto, druskos, pipirų, aliejaus kepimui.

Beatos virtuvė. Aštrus meksikietiškas troškinys

(0)

Aštriam meksikietiškam troškiniui reikės: 0.5 kg jautienos faršo, 3 šaukštų alyvuogių aliejaus, 4 nedidelių svogūnų, 3 česnako galvučių, 1 aitriojo čili pipiro, 2 šaukštų pomidorų pastos, apie 200 ml raudonojo vyno, 2 šaukštų raudonojo vyno… Daugiau…

Beatos virtuvė. Daržovių karis

(0)

Reikės: 1 poro 2 morkų 2 paprikų 2 mažų cukinijų (iš viso apie 400 g) 1 lapinio kopūsto (galite pakeisti žiediniu kopūstu ar brokoliu) Padažui: 1 šaukšto alyvuogių aliejaus 2 skiltelių česnako 1 aitriosios paprikos… Daugiau…

Beatos virtuvė. Piemenėlių pyragas

(4)

Piemenėlių pyragui reikės: 4-5 bulvių, aliejaus kepimui, 350 g veršienos, 350 g jautienos, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 morkos, 1 skiltelės česnako, 2 lauro lapų, 1 šaukšto pomidorų pastos, 2 šaukštų balzamiko acto, druskos,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Vištienos troškinys

(0)

Vištienos troškiniui reikės: 2 svogūnų, 4 morkų, aliejaus kepimui, 600 g vištienos blauzdelių ir šlaunelių mėsos, druskos, juodųjų pipirų, 1 kupino šaukšto miltų, kelių čiobrelių šakelių, 1 stiklinės balto sauso vyno, 50 ml grietinėlės, 1… Daugiau…

Kiaulienos troškinys

(3)

Reikės: 200 g sprandinės, 300 g kiaulienos kumpio, alyvuogių aliejaus kepimui, poros šaukštų miltų, druskos, 1 svogūno, 1,5 stiklinės obuolių sulčių, kelių šakelių šviežio čiobrelio, 1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių, ryšulėlio petražolių, 1 šaukšto grietinės, 3-4… Daugiau…

Vištiena su voveraitėmis

(2)

Rimtas ir tvirtas vakarienės maistas. Taip būtų galima apibūdinti šią vištieną su grybais. Šalia būtų galima paruošti bulvių košės, tačiau mano nuomone, šiam valgiui tikrai nieko netrūksta.

Žaibiškas vištienos karis

(1)

Reikės: virtos ar keptos vištos ketvirčio, 1 nedidelės morkos, 1 obuolio, 1 laiškinio svogūno, 1 skiltelės česnako, šlakelio aliejaus kepimui, 1 šaukštelio malto kumino, 2.5 šaukštelio kario, 250-300 ml kokosų pieno, pusės citrinos sulčių, saujos… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.