8241
Beatos virtuvė

Savojinis kopūstas, troškintas su grietinėle, žirneliais ir šonine

(0)

Net jei kopūstas nebus savojinis, tai yra labai gudrus būdas ypatingai paruošti paprastą kopūstą. Kaip ir gaminant bet kurį daržovių patiekalą, svarbu neperkepti. Gaminame: Savojinį kopūstą smulkiai supjaustome. Morkas nuskutame ir sutarkuojame šiaudeliais arba supjaustome nedideliais pailgais gabaliukais. Šoninę susmulkiname ir suberiame į įkaitintą keptuvę, paskrudiname. Į keptuvę su šonine įmetame sviesto, suberiame morkas ir… Daugiau…

Paplotis su troškintais kopūstais, grybais ir šonine

(2)

Puiki idėja tiems, kas pasiilgo pyragėlių su troškintais kopūstais, bet neturi ūpo kočioti ir raityti viso tuzino mažų pyragėlių. Šį ir daug kitų „Beatos virtuvės“ receptų nuo šiol galite rasti naujoje interneto parduotuvės www.barbora.lt receptų… Daugiau…

Data 2020 sausio 25, autorius admin


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.