8241
Beatos virtuvė

Kuršėnų vyniotinis

(13)

Kuršėnų vyniotinis yra labai minkštas, saldus varškės desertas, kuris tinka prie kavos ir prie arbatos bet kokia proga“, – mano laidoje pasakojo šį skanėstą ruošusi vilnietė Jurgita Vilkaitė. Šios laidos įrašą galite rasti LRT mediatekoje. Kuršėnų vyniotinis visiškai nesudėtingas, gaminamas iš paprastų produktų ir tikrai pavyks kiekvienam. Tiesa, užsimanius namie iškepti šį skanumyną, prireiks kantrybės… Daugiau…

Nacionalinė tortų diena – rytoj!

(5)

Kas pasaulyje saldžiausias, apvaliausias ir gardžiausias? Žinoma, – naminis tortas! Tortų pamoka mano Kulinarinėje studijoje buvo absoliuti favoritė. Norinčiųjų išmokti išsikepti tortą yra gyva eilė ir dar sąrašas. Žinoma, visiems norisi šventės ir tortų. Apie… Daugiau…

Karoliai, šį kartą beveik bėgant

(0)

Telefonas tik pučiasi ir pučiasi nuo nuotraukų, vos spėja. Ši savaitė man itin pilna visko. Startuoja mano pirmosios pamokos naujojoje mano Kulinarijos studijoje, tik tik spėja nugulti šaukštai ir puodai ten į lentynas. Greitai greitai… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.