8241
Beatos virtuvė

Tacos El Pastor

(1)

Pirmą kartą ragavau jų Meksikoje. Yra taip – ant iešmo kepa riebi kiauliena, nuo jos vis plonai nupjaunamas gabalėlis ir dedamas ant mažos tortilijos. Aišku, gausiai pridedame ir visokiausių prieskonių, ir ant griliaus kepto ananaso. Jau jaučiate, koks tai nuostabus derinys? Primygtinai rekomenduoju pabandyti ir savo kieme tokį išsikepti. Vasarą tikrai rasite nusipirkti ananasą, blogiausiu… Daugiau…

Rūtos Ščiogolevaitės buritos

(3)

Reikės: 8-10 tortilijų, 400 g kiaulienos nugarinės, aliejaus kepimui, 1 paprikos, 1-2 česnako skiltelių, 1 skardinės konservuotų tamsių pupelių aitriųjų paprikų padaže, kelių žiupsnių aitriųjų paprikų prieskonių mišinio, druskos, pipirų, lydyto čederio sūrio, salotų mišinio, … Daugiau…

Kesadilija su sezoninėmis daržovėmis

(6)

Kesadilija – meksikiečių virtuvės viešnia ir tikras „pirštelių“ maistas! Ir beveik visiems kažkiek patinka meksikietiška virtuvė. Man pačiai tai ji labai skani ir daug vietos improvizacijai. Šias kesadilijas gaminau draugių vakarėliui, tai visoms bebendraujant ir… Daugiau…

Beatos virtuvė. Tortilijos

(0)

Tortilijoms reikės: 2-3 lakštų plokščios duonos – lavašo ar tortilijos, 100 g karštai rūkyto jautienos ar kiaulienos kumpio, pusės saliero šaknies, 2 šaukštų kaparėlių, 1 šaukštelių pilnagrūdžių garstyčių, 1 šaukšto majonezo, 1 šaukšto grietinės, žiupsnelio… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.