Greitas makaronų apkepas su vištiena yra išsigelbėjimas, kai laiko suktis virtuvėje nėra. Šis patiekalas su sultiniu, kuris už jus ir nudirbs visus darbus.
Dideliame puode apvirkite šparagines pupeles (tinka ir šaldytos) ir supjaustykite į tris dalis. Vištieną supjaustykite juostelėmis, didelėje keptuvėje įkaitinkite vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir gerai apkepkite vištieną, iškepusią atidėkite į šalį. Susmulkinkite česnaką ir čili… Daugiau…
Šis karališkas sumuštinis ir labai gražių spalvų, ir prabangaus, ypatingo skonio. Sumuštinis labai lengvai gali virsti brusketa, jei duoną prieš tai paskrudinsite. O padažas puikiai tiks bet kokioms šviežioms salotoms. Ruošiame: Mėtų lapelius susmulkiname peiliu…. Daugiau…
Pasakiškai jaukus rudeniškas patiekalas. Užtruksite šiek tiek ilgiau, nei prireiks laiko „Beatos virtuvės“ virtiniams su bulvėmis ir keptais pievagrybiais išvirti, bet tokiu apkepu nebus gėda ir svečius pavaišinti. Taip pat šių virtinių skanaukite su spirgučiais… Daugiau…
Patiks blynų mėgėjams ir nemėgėjams. Pirmiesiems todėl, kad tai dar vienas puikus blynų receptas be gramo pridėtinio cukraus, antriesiems gal bus nuostabus, baltymingas ir gaivia žaluma nuspalvintas atradimas? Blynai, kuriuos drąsiai galite valgyti vakarienei. Tikras… Daugiau…
Patiekalas, kurio gamyba neužtruks ilgiau nei 10 ar 15 minučių. Taukšt ir apkepas. Tereikia viską sumaišyti, turėti nuostabaus padažo „Daržo choras“ ir voila. Jei šaldytas daržoves pamiršote išimti iš šaldiklio anksčiau, nieko tokio – pavyks… Daugiau…
Greitas kalakutienos guliašo troškinys – itin tiks alkaniems vakarams, ir dar labai tikėtina, kad ir mažiesiems patiks, nes šis apkepas/troškinys su mažais makaroniukais.
Brokolinara arba makaronai su brokolių ir pievagrybių padažu. Greitas, daržovingas ir sotus patiekalas, kai nesinori mėsos.
Dar vienas nerealus ir sveikuoliškas varškėtukų receptas – su kokosų drožlėmis ir viso grūdo avižiniais miltais Malsena.
Puikiausias kugelis su lašiša ir varške.
Tiems, kas neturi daug laiko, o valgyti tai nori. Klasikiniai spageti makaronai, pagardinti kalakutiena, morkomis, saulėje džiovintais pomidorais bei mocarela.
Skani ir šildanti sriuba – gera dovana ir sau, ir šeimai.
Tikiu, kad būna dienų, kai vakarienei norisi kažko šilto ir naminio, bet nesunkiai pagaminamo. Kalakutienos kukuliai su bulvių koše – puikiausia išeitis.
Kalakutiena super puikiai tinka pavasariui – lengva, sveika ir skanu. Ir jūsų lėkštėje šiandienos vakarienei gali puikuotis „Voila!“ kalakutienos krūtinėlės kepsnys įdarytas džiovintais vaisiais su keptu žiediniu kopūstu ir žaliomis salotomis….Tikras pavasaris!
„Santa Maria“ takų pyragas – kai nesinori vynioti tortilijos ar ilgai stovėti prie keptuvės kepant kesadilijas, štai, viską sudedi ir kepi, o jau gardumas!
Patiekalas, tikriems tuno ir makaronų mėgėjams. Tikrai greiti ir sotūs pietūs garantuoti, o jei ruošite kotletukus vakarienei, patiekite su salotomis. Tuną nusunkiame ir kiek įmanoma nusausiname, aliejų atidedame (tik neišpilkite!). Į dubenį dedame šakute susmulkintą… Daugiau…