8241
Beatos virtuvė

Grietininis citrinų tartas

(3)

Nuostabiausias tartas su gardžiu citrininiu grietinės kremu.

Braškių ir kriaušių tarta

(0)

Tai klasikinė prancūziška tarta, kurioje braškės draugauja su kriaušėmis. Kriaušes galite ir pavirti, dar labiau atsiskleis skoniai. Pyragas skanus tiek šiltas, tiek šaltas su vaniliniais ledais ar plakta grietinėle. Tešlą truputį pakočiojame, paploniname ir įklojame… Daugiau…

Beatos virtuvė. Pikantiškas kišas

(0)

Tešlai reikės: 200 g sviesto 300 g kvietinių miltų druskos 70-80 ml vandens (apie 6-7 šaukštų vandens) 1 kg sausų pupelių ar žirnių, kaip balasto, kepant tešlos pagrindą Pikantiškam įdarui reikės: 100 g smulkinto mėlynųjų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Klasikinis prancūziškas kišas

(2)

Kišui reikės: 150 g sviesto, 220 g miltų + saujos kočiojimui, druskos, 4 kiaušinių, 3 šaukštų vandens, 150 g šaltai rūkytos šoninės, 1 svogūno, 15 g sviesto, kelių šakelės šviežio čiobrelio, 150 ml grietinėlės, 150… Daugiau…

Beatos virtuvė. Grikių pyragas

(0)

Tešlai reikės: 100 g sviesto, 140 g kvietinių miltų 60 g pilno grūdo ruginių miltų, druskos, 60 ml šalto vandens. Įdarui reikės: 40 g sviesto, 150-200 g virtų grikių, 1 svogūno, apie 100 g arba… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.