8241
Beatos virtuvė

Lazdynų riešutų pyragas su kavos kremu

(3)

Pagal galimybes rinkitės aukštos kokybės lazdynų riešutus ir juos gerai paskrudinkite, skonis bus intensyvesnis. Šio pyrago ištakos – Pjemonte, Italijos Langės regione, kur auga skaniausi, itin vertinami lazdynų riešutai (Tonda Gentile delle Langhe). Kavos kremas ir pati kava puikiai paryškina pyrage esančių riešutų skonį. Įkaitiname orkaitę iki 180 °C. 22–24 cm skersmens kepimo formą išklojame… Daugiau…

Aguonų pyragas su karūna

(1)

Aguonų per Kūčias ir Kalėdas turi būti daug. Čia yra dar viena pyrago su aguonomis variacija. Skanus bus ir be karūnos, jei bijote termiškai neapdoroto kiaušinio baltymo. Pyragas drėgnas, jame stipriai juntami riešutai ir razinos,… Daugiau…

Gaivus keksas su marcipanais, vyšniomis ir aguonomis

(16)

Kas ragavo, tas sutiko – tai ne šiaip sau keksas. Tai neįtikėtinai skanus keksas! Sodrus marcipanas, gaivios rūgštelės suteikiančios vyšnios ir saujelė aguonų šį kepinį daro išskirtinį. Jis nė iš tolo neprimena sauso kekso, kuris… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.