8241
Beatos virtuvė

Naminis tofu sūris

(25)

Tofu – baltymiausių baltymų šaltinis. Parduotuvėse jau beveik visose yra, tačiau koks džiaugsmas ir namuose jo pasigaminti! Nėra sunku, pati išbandžiau. Procesas tikrai toks pats, kaip gaminant paprastą sūrį. Tai apie viską iš pradžių. Reikia mums sojų pupelių. Kiekis priklauso nuo to, kiek norite sūrio. Jei daugiau jo nei vienam pavalgymui, tai imkite 250 g (arba… Daugiau…

Naminis varškės sūris

(26)

Varškės sūris vienas tų produktų, kuriuos būtų galima valgyti ir valgyti. Jis puikiai dera su medumi ar juoda duona. Ir visai nebūtina jo pirkti. Labai paprastai tokį sūrį galima pasigaminti ir namuose. O ir reikės… Daugiau…

Keptas varškės sūris

(0)

1. Prieskonius sumaišome. 2. Kiaušinio baltymus išplakame ir jais aptepame sūrį bei pavoliojame jį prieskonių mišinyje. 3. Kepame apie 20-30 min iki 180 laispnių įkaitintoje orkaitėje.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.