8241
Beatos virtuvė

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su padažu „Tikras Italas“

(9)

Šie suktinukai – paprastumo viršūnė ir išsigelbėjimas, kai užgriūna svečiai ar reikia kokių nors greitų užkandžių prie alaus, vyno… Viens, du – ir simpatiškas gardėsis ant stalo. Labai skanūs. Labai smagūs. Ir karšti, ir šalti. Išimkite paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį ar truputį ilgiau palaikykite kambario temperatūroje, kad ji atšiltų. Truputį pakočiokite. Užtepkite „Beatos… Daugiau…

Beatos virtuvė. Duonos suktinukai

(1)

Duonos suktinukams reikės: 6-8 riekelės sumuštinių duonos su sėklomis, 1 kiaušinio, žiupsnio druskos. Įdarui reikės: 2 morkų, 1 šaukšto majonezo, 1 šaukštelio garstyčių, 100 g tarkuoto fermentinio sūrio, pipirų.

Beatos virtuvė. Suktinukai

(0)

Reikės: 1 ir pusės baltojo ridiko (galima naudoti 1 baltąjį ir 1 juodąjį ridiką) gabalėlio moliūgo pusės rūkytos jūros lydekos filė pusės citrinos sulčių 1 šaukštelio krienų 1 šaukšto majonezo gumulėlio marinuoto imbiero kelių šakelių… Daugiau…

Beatos virtuvė. Tortilijos

(0)

Tortilijoms reikės: 2-3 lakštų plokščios duonos – lavašo ar tortilijos, 100 g karštai rūkyto jautienos ar kiaulienos kumpio, pusės saliero šaknies, 2 šaukštų kaparėlių, 1 šaukštelių pilnagrūdžių garstyčių, 1 šaukšto majonezo, 1 šaukšto grietinės, žiupsnelio… Daugiau…

Rytietiški suktinukai su daržovėmis

(0)

Reikės: ryžių miltų paplotėlių, 1 morkos, šviežios kalendros, mėtų lapelių, 1 žaliosios ar raudonosios paprikos, saujos daigintų sojų pupelių, 4 kiaušinių, 1 šaukšto saldaus sojų padažų (Ketjap Manis), 4 šaukštų vandens, šaukšto sezamų aliejaus, alyvuogių… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.