8241
Beatos virtuvė

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su padažu „Tikras Italas“

(9)

Šie suktinukai – paprastumo viršūnė ir išsigelbėjimas, kai užgriūna svečiai ar reikia kokių nors greitų užkandžių prie alaus, vyno… Viens, du – ir simpatiškas gardėsis ant stalo. Labai skanūs. Labai smagūs. Ir karšti, ir šalti. Išimkite paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį ar truputį ilgiau palaikykite kambario temperatūroje, kad ji atšiltų. Truputį pakočiokite. Užtepkite „Beatos… Daugiau…

Rytietiški suktinukai su daržovėmis arba springrolsai

(1)

Kiaušinius išplakame, dedame šaukštą saldaus sojų padažo, pilame vandens, sezamo aliejų ir viską sumaišome. Keptuvę su aliejumi įkaitiname ir iškepame omletą. Ryžių paplotėlius pamerkiame vandenyje keletui minučių. Ant ryžių paplotėlių dedame pupelių daigus, šiaudeliais supjaustytas… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.