8241
Beatos virtuvė

Vištiena su voveraitėmis

(0)

Vištieną pabarstome pipirais ir druska. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apskrudiname šlauneles iš abiejų pusių. Šias sudedame į puodą ir užpilame vynu. Dedame čiobrelius, uždengiame ir viską paverdame, kol alkoholis išsigaruos, o vištiena pasitroškins. Išsitroškinusią vištieną išimame iš puodo. Gerai įkaitintoje keptuvėje pakepiname svogūnus ir šoninę. Kai šie suminkštėja, sudedame suplėšytas voveraites. Į keptuvę su grybais… Daugiau…

Risotto su voveraitėmis

(0)

Susmulkiname svogūną ir pakepiname keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Supjaustome morkas, česnaką ir pakepiname su svogūnu. Tuomet dedame risotto ryžius, pamaišome ir pilame vyną. Leidžiame jam pagaruoti. Tuomet pilame sultinio, maišome ir leidžiame jam išgaruoti. Kai… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.