8241
Beatos virtuvė

Migdolinis Kuršėnų vyniotinis

(8)

TOBULAS ir taškas. Jei jau kepsit kažką Velykoms, tai šitą receptą pasirinkę galit būt ramūs – laimingi prie stalo bus visi. Mėgstamiausias turbūt Lietuvos saldumynas – Kuršėnų vyniotinis. Klasikinis – nuostabus, bet visada galima kažką tokio naujo sugalvoti. Tai Velykoms jums turiu naujieną – migdolinis biskvitas ir uogos. Patikėkite, rezultatas KARALIŠKAS, o dar tos apskrudusios migdolų… Daugiau…

Dviejų rūšių sumuštiniai – su silke, juoda duona, avokadu, varške

(6)

Nežinote, ką pagaminti draugams ar sau, o šaldytuvas beveik tuščias? Manau, kad šie tautiški sumuštiniai nepaliks abejingų. Vienintelė išimtis – jei kas iš valgytojų jaučia antipatiją silkei. Bet aš tokių nepažįstu. Šie sumuštiniai – beveik… Daugiau…

Varškiniai čeburekai

(17)

Gaminame tešlą: Miltus persijojame į dubenį. Dubenyje sumaišome kefyrą, varškę ir kiaušinį. Į šį dubenį įsijojame miltus sumaišytus su druska. Iš pradžių pamaišome šaukštu, paskui jau rankomis viską suminkome į vientisą gabalą. Tešla gali pasirodyti… Daugiau…

Pyragas su varške ir pomidorais

(0)

Sluoksniuotą tešlą ištiesiame į skardą. Jos kraštelius įpjauname iš šonų, kad labiau iškiltų. Tešlos vidurį subadome šakute, kad tiek nepakiltų, o kraštelius paliekame. Sluoksniuotą tešlą dedame kepti, kol paruošime įdarus. Pirmajam įdarui sumaišome varškę su… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.