8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Avižų sėlenų košė su varške

(9)

2 porcijoms avižų sėlenų košei su varške reikės: 6 šaukštų avižų sėlenų, druskos, saujos džiovintų spanguolių, karšto vandens, geros saujos lazdyno riešutų, po 100 – 200 g varškės, 2 šaukštelių medaus, žiupsnio cinamono.

Beatos virtuvė. Alyvuogių aliejaus ir obuolių pyragas

(6)

Alyvuogių aliejaus ir obuolių pyragui reikės: 150 ml alyvuogių aliejaus „Agapi”, 4 kiaušinių, 150 g cukraus, 250 g pilnagrūdžių miltų, 2 šaukštelių kepimo miltelių, 2 šaukštelių malto cinamono, žiupsnio druskos, 2 obuolių, 1 citrinos žievelės,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Varškės sausainiai

(0)

Tešlai reikės: 300 g varškės 100 g grietinės 1 kiaušinio 3 valgomųjų šaukštų (apie 70 g) Dansukker rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“ cukraus 200 g miltų 100 g šalto sviesto žiupsnio druskos Pabarstymui reikės: Dansukker rudojo… Daugiau…

Beatos virtuvė. Keptos bulvės

(0)

Reikės: 1 kg bulvių žiupsnio šviežių arba džiovintų „Alvo” rozmarinų žiupsnio šviežių arba džiovintų „Alvo“ čiobrelių šaukštelio medaus pusės citrinos sulčių druskos, „Alvo“ pipirų Paprikų ryškiam padažui reikės: 1 raudonos paprikos 1 pomidoro pusės citrinos… Daugiau…

Beatos virtuvė. Pyragas su varške ir pomidorais

(0)

Pyragui reikės: 2 lakštų sluoksniuotos bemielės tešlos, 200 g varškės, 2 kiaušinių, 150 ml grietinėlės, druskos, juodųjų pipirų, 5 laiškinių svogūnų, 2 šaukštelių kaparėlių, 1 pomidoro, 50 g šaltai rūkyto kiaulienos kumpio, dosnios saujos špinatų,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Varškės apkepas

(2)

Varškės apkepui reikės: 2 pakelių varškės (apie 400 g), 2 bananų, 3 kiaušinių, 100 ml kefyro, 1 šaukštelio cinamono, 2 šaukštų miltų, 2 šaukštų cukraus, saujos razinų, gabalėlio sviesto kepimui.

Beatos virtuvė. Nijolės makaronų ir varškės kugelis

(4)

Nijolės makaronų ir varškės kugeliui reikės: 200 g smulkių makaronų, 2 pakelių varškės, 3 kiaušinių, 2 šaukštų cukraus, žiupsnio druskos, 150 ml liesos grietinės, saujos razinų, 2 šaukštų džiūvesėlių, 1 šaukšto rudojo cukraus, 15-20 g… Daugiau…

Beatos virtuvė. Varškės spurgos

(2)

Varškės spurgoms reikės: 3 pakelių varškės (apie 600 g), 4-5 šaukštų cukraus, 3 kiaušinių, žiupsnelio druskos, apie 200 g miltų, šaukšto kepimo miltelių, 1 šaukšto stipraus alkoholio, 1 litro rapsų aliejaus, cukraus pudros patiekimui.

Beatos virtuvė. Vilmos varškės ir obuolių pyragas

(26)

Vilmos varškės ir obuolių pyragui reikės: 1 pakelio sviesto (200g), 300 g miltų, 4 šaukštų cukraus, 2 šaukštų cinamono, 500 g pusriebės varškės, 2-3 šaukštų grietinės, 2-3 kiaušinių, 1 kg obuolių, 4 šaukštų rudojo cukraus.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.