Bulvių gratinas su džiovintais baravykais gali būti ir Kalėdų garnyras, ir žiemos vakarienės patiekalas. Toks kremiškas, gardus ir kvepia baravykais…
Kai grybų sezonas įpusėjęs, visi tik ir čirškiname grybus smagiausiai ant keptuvių. Siūlau jums naują mintį – pamėginkite ne kilmingus grybus, kurių šiais metais pilna, pasiruošti šiek tiek kitaip: su mėlynųjų pelėsių sūriu ar minkštąja itališka… Daugiau…
Capresse reiškia tai, kas pagaminta su šviežia mocarela, bazilikų lapeliais, alyvuogių aliejumi ir pomidorais. Vasarą tikrai valgysime tokias salotas. Siūlau paskanauti greičiausiai paruošiamų makaronų capresse stiliumi. Mano vaikai sykį tokių valgė pas mūsų bičiulius italus,… Daugiau…
Duonos riekes pakočiojame, kad susiplotų. Sutarkuojame morkas ir sūrį, sumaišome su majonezu, garstyčiomis ir juodaisiais pipirais. Dedame po 1-2 šaukštelius įdaro ant duonelės, vieną jos kraštą suvilgome vandeniu (kad sukibtų) ir susukame į cigarą. Dubenėlyja… Daugiau…