Eiga: Briuselio kopūstus nuplauname. Nupjauname kotelius ir nuimame nelabai gražius išorinius lapelius. Perpjauname kopūstelius per pusę. Šoninę (gali būti riebesnė) supjaustome mažais kubeliais ir pakepiname keptuvėje. Ten pat dedame smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepiname lėtai. Kai jau svogūnai suminkštėja, suberiame kmynus ir briuselio kopūstus ir ant smagesnės ugnies pakepiname kopūstus apie penkias – septynias minutes,… Daugiau…
Net jei kopūstas nebus savojinis, tai yra labai gudrus būdas ypatingai paruošti paprastą kopūstą. Kaip ir gaminant bet kurį daržovių patiekalą, svarbu neperkepti. Gaminame: Savojinį kopūstą smulkiai supjaustome. Morkas nuskutame ir sutarkuojame šiaudeliais arba supjaustome… Daugiau…