8241
Beatos virtuvė

Šokoladainis

(6)

Reikės: 250 g šokolado, 200 g sviesto, 6 kiaušinių, 220 g cukraus, 100 g baltos duonos džiūvesėlių, šaldytų uogų, druskos. Kremas: 500 g kreminės varškės, 150 ml 35 proc. grietinėlės, šaukšto miltelinio cukraus, „Alvo“ tortų papuošalų

Nepanikuokite, nusiraminkite ir giliai kvėpuokite – dovanos bus!

(45)

Visiems ant liežuvio ir ant piniginės dabar kabo tik vienas žodis. Dovanos. Aš pasakysiu jums šitaip: aš taip pat esu labai pažeidžiama šituose klausimuose. Nes mane apima siautulinga panika, še tau, boba, devintinės, kur tas… Daugiau…

Beatos virtuvė. Triufeliai

(0)

Triufeliams reikės: 100 g šokolado drožlių, 100 g kambario temperatūros sviesto, 70 g cukraus.

Beatos virtuvė. Svaigios figos šokolade

(0)

Reikės: 10-12 vnt. džiovintų figų 10-12 migdolų 1 apelsino 200 g riešutinio šokolado “Beatos virtuvė” 150 ml brendžio 10 g sviesto 1 šaukšto aliejaus

Beatos virtuvė. Šokoladinis suflė

(10)

Šokoladiniam suflė reikės: 200 g juodojo šokolado, 20 g sviesto, 2 prinokusių bananų, 1-2 šaukštelių „Alvo“ cinamono, 4 kiaušinių, 2 šaukštų cukraus.

Beatos virtuvė. Šokoladinis riešutinis tortas

(2)

Tešlai reikės: 200 g juodojo šokolado, 200 g kepintų ir nuluptų lazdyno riešutų, 4 kiaušinių, 150 g rudojo cukraus, 50 g sviesto. Glajui reikės: 100 ml pieno, 2 šaukštų cukraus pudros, 100 g juodojo šokolado…. Daugiau…

Beatos virtuvė. Pyragas „Blondinas“

(2)

Pyragui reikės: 200 g baltojo šokolado, 120 g sviesto, 170 g miltų, 150 g pekanų (karijų) riešutų ar kitų mėgstamų riešutų, 2 kiaušinių, 150 g cukraus, pusės šaukštelio kepimo miltelių.

Beatos virtuvė. Šokoladinis sufle

(0)

Šokoladiniam sulfe reikės: 100 g šokolado drožlių, 4 kiaušinių, šaukšto konjako ar brendžio, 7 šaukštų cukraus, 40 g sviesto.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.