8241
Beatos virtuvė

Saldi persimonų duona

(4)

Dar šilta ji akimirksniu dingsta nuo stalo. Atvėsusi ilgai išlaiko drėgnumą, atrodo it šokoladinė. Tai pati minkščiausia, šilumos suteikianti persimonų duona, arba pyragas. Kepame: orkaitę įkaitiname iki 180 °C. Kepimo popieriumi išklojame stačiakampę kepimo formą. Razinas užpilame karšta arbata ar vandeniu ir paliekame išbrinkti bent 20 minučių. Dubenyje sumaišome miltus, valgomąją sodą, druską ir cinamoną…. Daugiau…

Varškės ir baltojo šokolado tortas

(48)

Reikės: 100 g migdolų ir/ar lazdyno riešutų, 80 g džiovintų spanguolių, 60 g juodojo šokolado, 100 ml pieno, 1 šaukšto želatinos, 250 g maskarponės sūrio, 200 g natūralaus jogurto, 300 g pusriebės varškės, žiupsnio druskos,… Daugiau…

Nekeptas tortas be cukraus

(64)

Reikės: 100 g saulėgrąžų sėklų, 200- 220 g minkštų datulių, gero žiupsnio druskos. Įdarui reikės: 100 g kokoso drožlių, 150 g išmirkytų anakardžio riešutų, 1 didelio banano, 2 nedidelių apelsinų, citrinos, 1/2 šaukštelio ciberžolės, 70… Daugiau…

Naminiai šokoladiniai ledai

(39)

Reikės: 500 ml grietinėlės,  200 g sutirštinto saldinto pieno, 100 g lazdynų riešutų, 150 g juodojo šokolado plytelės

Beatos virtuvė. Šokoladinis riešutinis tortas

(2)

Tešlai reikės: 200 g juodojo šokolado, 200 g kepintų ir nuluptų lazdyno riešutų, 4 kiaušinių, 150 g rudojo cukraus, 50 g sviesto. Glajui reikės: 100 ml pieno, 2 šaukštų cukraus pudros, 100 g juodojo šokolado…. Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.