Aguonų per Kūčias ir Kalėdas turi būti daug. Čia yra dar viena pyrago su aguonomis variacija. Skanus bus ir be karūnos, jei bijote termiškai neapdoroto kiaušinio baltymo. Pyragas drėgnas, jame stipriai juntami riešutai ir razinos, o obuoliai beveik ištirpsta, palikdami tik savo aromato užuominą ir subtilią rūgštelę. Kepame pyragą: Aguonas suberiame į puodelį, užpilame pienu… Daugiau…
Šioms salotoms su silke netrūksta gaivumo ir pikantiškumo. Salierai ir obuoliai suteiks traškumo ir rūgštelės, svogūnai ir kaparėliai – pikantiškumo, o viską į gardžią visumą sujungs skalsus ir sodrus majonezas HEINZ, kuris yra tiesiog nepamainomas… Daugiau…
Oras toks, kad norisi dar jaukumo, bet jau tuoj tuoj, sužydės kaštonai ir obelys. Obuolių manau galima rast namuose dar ir žieminių, gerai išsilaikiusių, todėl valgykime juos, maišykite į blynus. O šie blyneliai kiek kitokie,… Daugiau…