8241
Beatos virtuvė

Cepelinai su trijų rūšių įdarais

(0)

Mėgstamiausias lietuvių patiekalas – cepelinai. Šįkart: trispalviai, su moliūgų įdaru, su varške ir su kepenėlėmis. Nulupame virtų bulvių lupenas (bulvės būtinai turi būti visiškai atvėsusios, nes jei šiltas maišysite su krakmolu, masė ne standės, o priešingai – skystės) ir bulves sumalame mėsmale ar kitaip sutriname. Pasigaminame įdarus: Varškės ir špinatų įdaras. Varškę ištriname su blanširuotais… Daugiau…

Moliūgų pyragėliai ala scones

(15)

  Nulupame pasirinktą gabalą moliūgo ir sutarkuojame jį stambia tarka. Beriame miltus į dubenį, pridedame kupiną šaukštelį kepimo miltelių, žiupsnelį druskos. Sumaišome. Į miltus dedame mažais gabalėliais supjaustytą šaltą sviestą. Pirštų galiukais įtriname jį į… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.