8241
Beatos virtuvė

Migdolinis Kuršėnų vyniotinis

(8)

TOBULAS ir taškas. Jei jau kepsit kažką Velykoms, tai šitą receptą pasirinkę galit būt ramūs – laimingi prie stalo bus visi. Mėgstamiausias turbūt Lietuvos saldumynas – Kuršėnų vyniotinis. Klasikinis – nuostabus, bet visada galima kažką tokio naujo sugalvoti. Tai Velykoms jums turiu naujieną – migdolinis biskvitas ir uogos. Patikėkite, rezultatas KARALIŠKAS, o dar tos apskrudusios migdolų… Daugiau…

Trupininis slyvų pyragas

(11)

Fantastiškai skanus klasikinis prancūziškas slyvų ir migdolų pyragas.

Speltų miltų kriaušių pyragas

(5)

Sodrus, drėgnas ir kvapus kriaušių pyragas, kuriuo norisi mėgautis kuo dažniau. Drąsiai kepkite su visų grūdo dalių speltų miltais „Malsena“ – jie  suteiks malonaus riešutinio skonio. Gaminame: orkaitę įkaitiname iki 200 oC. Speltų miltus „Malsena“… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.