8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Bolivinių balandų plovas

(6)

Bolivinių balandų plovui su daržovėmis reikės: 150 g bolivinės balandos kruopų, 1 šaukšto kokoso sviesto, 300 g moliūgo, 2 morkų, žiupsnio kario miltelių, druskos, saujos „Alvo“ moliūgų sėklų branduolių, trupučio „Alvo“ kokoso drožlių, trupučio „Alvo“ saulėgrąžų branduolių, saujos petražolių, geros saujos vyšninių pomidorų.

Beatos virtuvė. Salotos su virta vištiena

(2)

Salotoms su virta vištiena reikės: 1 obuolio, pusės citrinos, pusės pekino kopūsto, 1 morkos, pusės kaliaropės, pusės ilgavaisio agurko, 1 aitriosios paprikos, 100-150 g sūdytų kepintų žemės riešutų, 100 g saulėgrąžų, kalendros lapelių papuošimui. Padažui… Daugiau…

Beatos virtuvė. Deivido vištiena kinietiškai

(11)

Deivido vištienai kinietiškai reikės: 200-300 g vištienos filė, 1 šaukšto aliejaus, 1/2 cukinijos, 1 morkos, 1 česnako skiltelės, imbiero šaknies, pusės svogūno, po 1/3 įvairiaspalvių (geltonos, žalios, raudonos) paprikų, sezamo sėklų, 1 šaukštelio sojos padažo,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Blyneliai su daržovėmis

(0)

Tešlai reikės: 1 kiaušinio, 1 šaukšto aliejaus, poros šaukštų pieno, druskos, 400 ml vandens, 200 g miltų (6-7 šaukštai), alyvuogių aliejaus kepimui. Įdarui reikės: poro, 1 morkos, mažos cukinijos, sviesto kepimui, žiupsnio kmynų, kelių šakelių… Daugiau…

Beatos virtuvė. Daržovių karis

(0)

Reikės: 1 poro 2 morkų 2 paprikų 2 mažų cukinijų (iš viso apie 400 g) 1 lapinio kopūsto (galite pakeisti žiediniu kopūstu ar brokoliu) Padažui: 1 šaukšto alyvuogių aliejaus 2 skiltelių česnako 1 aitriosios paprikos… Daugiau…

Beatos virtuvė. Pasta brokolinara

(0)

Reikės: Tagliatelle makaronų brokolio sviesto kepimui druskos kieto sūrio paskaninimui 4 šaukštų grietinėlės 1 kiaušinio trynio vandens virimui

Beatos virtuvė. Mėsos ir daržovių kukuliai

(0)

Kukuliams reikės: 500 g maltos veršienos 500 g malto kiaulienos kumpio 3-4 vidutinio dydžio morkų 1/2 poro 1 nedidelės cukinijos kelių riekelių moliūgo 2 kiaušinių saujos tarkuoto kietojo sūrio stiklinės avižinių dribsnių druskos, pipirų Bulvių… Daugiau…

Beatos virtuvė. Daržovių ir sezamų salotos

(0)

Sočiai ir didelei porcijai reikės: 0,5 gūžės pekininio kopūsto 2 morkų 1 jaunos cukinijos (apie 200 g) 1 virtos vištienos krūtinėlės 5 šaukštų pakepintų sezamų sėklų Vištienos padažui: 2 šaukštų žemės riešutų sviesto šaukšto kepintų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Ryžiai su daržovėmis

(0)

Reikės: stiklinės apvalių ryžių 2 kiaušinių 1 morkos ryšelio svogūnų laiškų 100 g virto kumpio 100 g konservuotų kukurūzų 100 g konservuotų žaliųjų žirnelių aliejaus kepti druskos

Beatos virtuvė. Grikiai su daržovėmis

(0)

Reikės: 1 stiklinės grikių (nevirtų) 4-6 morkų 1 agurko 6 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje ryšulėlio petražolių ir krapų 1 šaukšto kmynų alyvuogių aliejaus druskos Užpilui reikės: citrinų sulčių alyvuogių aliejaus

Beatos virtuvė. Bulvių, salierų ir topinambų apkepas

(0)

Apkepui reikės: vidutinio dydžio saliero galvos, 3-4 bulvių, 4 topinambų, 1 svogūno, 4 česnako skiltelių, 4 lauro lapų, stiklinės grietinėlės, kelių šviežio čiobrelių šakelių, druskos, juodųjų pipirų, pusės stiklinės vandens.

Beatos virtuvė. Indiški daržovių blyneliai

(0)

Indiškiems daržovių blyneliams reikės: 2 bulvių, 2 morkų, 1 svogūno, pusės cukinijos, 300 g žirnių miltų, 4 šaukštų miltų, 1 šaukšto cukraus, 1 šaukšto druskos, pusės šaukštelio kepimo miltelių, pusės šaukšto juodų garstyčių grūdelių, pusės… Daugiau…

Rytietiški suktinukai su daržovėmis

(0)

Reikės: ryžių miltų paplotėlių, 1 morkos, šviežios kalendros, mėtų lapelių, 1 žaliosios ar raudonosios paprikos, saujos daigintų sojų pupelių, 4 kiaušinių, 1 šaukšto saldaus sojų padažų (Ketjap Manis), 4 šaukštų vandens, šaukšto sezamų aliejaus, alyvuogių… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.