8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Daržovingas avinžirnių užkandis

(0)

Daržovingam avinžirnių užkandžiui reikės: avinžirnių, 1 cukinijos, kelių saujų pievagrybių, saujos vyšninių pomidorų, 1 šaukšto kokoso sviesto, lauro lapų, ciberžolės, druskos, šalto spaudimo alyvuogių aliejaus. Salotoms reikės: 1 avokado, kelių virtų burokėlių, salotų lapų, skrudintų moliūgų sėklų aliejaus, citrinų sulčių.

Beatos virtuvė. Gravlax arba sūdyta lašiša

(5)

Sūdytai lašišai reikės: juodos duonos su sėklomis „Beatos virtuvė“, 500 g lašišos filė, 50 g cukraus, 50 g druskos, 1 žalio burokėlio, 1 apelsino žievelės. Medaus-garstyčių padažui reikės: 1 šaukšto medaus, 1/2 apelsino sulčių, 2… Daugiau…

Beatos virtuvė. Šokoladainis su burokėliais

(1)

Reikės: 250 g juodojo šokolado 200 g sviesto 4 kiaušinių 250 g Dansukker rudojo cukraus „Farinas“ 150 g orkaitėje paskrudintų lazdyno riešutų be luobelių 4 vidutinio dydžio virtų ar orkaitėje keptų burokėlių

Beatos virtuvė. Burokėlių salotos su sūriu

(0)

Reikės: 1 stiklinės bolivinių balandų 4 didesnių ar 6 mažų burokėlių saujos gražgarsčių 2-3 obuolių dėžutės minkšto ožkos sūrio moliūgo sėklų citrinos sulčių alyvuogių aliejaus druskos Užpilui reikės: Citrinos sulčių Alyvuogių aliejaus

Beatos virtuvė. Burokėlių ir obuolių pagardas

(0)

Pagardui reikės: 8 nedidelių burokėlių, 2 didelių raudonųjų svogūnų, 7 nedidelių obuolių, 1 stiklinės obuolių sulčių, 1 šaukšto garstyčių sėklų, 3 cm imbiero šaknies, 1 stiklinės cukraus.

Beatos virtuvė. Burokėlių ir obuolių sulčių sriuba

(0)

Burokėlių ir obuolių sulčių sriubai reikės: 150 g šalto rūkymo šoninės, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 morkos, 1 šaukštelio maltos kalendros, 2 šaukštelių pomidorų pastos, 3 burokėlių, 750 ml obuolių ir morkų sulčių, 2… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.