8241
Beatos virtuvė

Varškės ir baltojo šokolado tortas

(48)

Reikės: 100 g migdolų ir/ar lazdyno riešutų, 80 g džiovintų spanguolių, 60 g juodojo šokolado, 100 ml pieno, 1 šaukšto želatinos, 250 g maskarponės sūrio, 200 g natūralaus jogurto, 300 g pusriebės varškės, žiupsnio druskos, 200 g balto šokolado, šaldytų uogų bei mėtų ar čiobrelio lapelių papuošimui.

Beatos virtuvė. Varškės pyragas

(15)

Varškės pyragui reikės: 150 g sviestinių sausainių, 70-100 g kepintų lazdyno riešutų, 70 g sviesto, 200 g baltojo šokolado, 500 g 9 proc. riebumo varškės, 200 ml riebios grietinėlės, 100 ml šalto vandens, 1 kupino… Daugiau…

Beatos virtuvė. Pyragas „Blondinas“

(2)

Pyragui reikės: 200 g baltojo šokolado, 120 g sviesto, 170 g miltų, 150 g pekanų (karijų) riešutų ar kitų mėgstamų riešutų, 2 kiaušinių, 150 g cukraus, pusės šaukštelio kepimo miltelių.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.