8241
Beatos virtuvė

Morkos su sviestu,apelsinais ir imbieru

(0)

Čia reikės gero puodo su dangčiu, arba keptuvės su dangčiu, nes morkas troškinsim. Morkos bus saldžios ir labai skanios. Eiga: Morkas nuskutame ir supjaustome stambiais pailgais gabaliukais. Apelsinus gerai nuplauname su valgomąja soda. Nutarkuojame vieno apelsino žievelę. Iš apelsinų išspaudžiame sultis, galima ir minkštimą išskobti šaukšteliu taip pat. Morkas dedame į puodą ar keptuvę, užpilame… Daugiau…

Gaivios burokėlių salotos su… žuvų taukais

(0)

Rudeniop nori nenori pradedi ieškoti to kažko, kas dienoms tamsėjant leistų jaustis sveikesniam, gyvybingesniam, linksmesniam. Va štai jums mano pasiūlymas rudenį valgyti ne tik daugiau daržovių, bet ir praturtinti jas žuvų taukais „Möller’s“. Kaip žinia,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.